DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
ABD’de, Tayt giyen iki kadın uçaktan atıldı

ABD’de, Tayt giyen iki kadın uçaktan atıldı

ABD’de yaşanan olayda oldukça çok kullanılan bir pantolon türü olan tayt giyen kadınla uçaktan atıldı. Atılma sebepleri tayt giymeleri olan kadınlar şaşkına uğradı. United Airlines, biri çocuk 2 kadın yolcu giydikleri tayt yüzünden uçuşlarına izin verilmeyerek uçaktan indirildiler. ABD’de, Tayt giyen iki kadın uçaktan atıldı Aynı uçakta yolcu olan ünlü yazar Shannon Watts, ”Kabin ekibinden biri

ABD’de yaşanan olayda oldukça çok kullanılan bir pantolon türü olan tayt giyen kadınla uçaktan atıldı. Atılma sebepleri tayt giymeleri olan kadınlar şaşkına uğradı.

United Airlines, biri çocuk 2 kadın yolcu giydikleri tayt yüzünden uçuşlarına izin verilmeyerek uçaktan indirildiler.

ABD’de, Tayt giyen iki kadın uçaktan atıldı

Aynı uçakta yolcu olan ünlü yazar Shannon Watts, ”Kabin ekibinden biri kızları Denver – Minneapolis uçuşuna kabul etmiyor çünkü tayt giymelerine izin verilmiyor”

”Kabin ekibi kadın yolculara kıyafetlerini değiştirmelerini ya da üzerlerine bir şey almaları için zorluyor aksi taktirde uçuşa kabul edilmeyecekler. @united ne zamandan beri kıyafet polisliğine soyundu? 07:55 seferli uçak 215 nolu kapı görevlisi. Görevli kuralları kendisinin yazmadığını var olanları uyguladığını söyledi. Sanırım @united kadınlara spor kıyafetler giymesine izin vermiyor öyle mi?” dedi.

İlk olarak kadınların giydikleri taytın uçuş için zararlı bir madde içerdiği gözlemlensede daha sonra yapılan açıklamada kıyafetin uygunsuz olması sebebiyle izin verilmediği söylendi.

Shannon Watts ise, kadın yolcuların kıyafetlerini değiştirdikten uçuşa kabulleri sağlandığı belirtildi.