DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
THY yolcuları bu habere dikkat!

THY yolcuları bu habere dikkat!

13 Mart 2017 tarihinde uçuşu olan THY yolcuları bu habere dikkat. THY’den yapılan açıklamada yolcuların bu uyarıyı dikkate almaları istendi. Türk Hava Yolları’ndan tüm yolcuları ilgilendiren açıklama geldi. Amerika’yı etkileyecek Stella Kar Fırtınası nedeni ile uçuşların aksayacağı belirtildi. Özellikle 13 Mart 2017 tarihinde olan Şikago, Washington, New York, Boston uçak seferlerinde hava koşulları nedeni ile

13 Mart 2017 tarihinde uçuşu olan THY yolcuları bu habere dikkat. THY’den yapılan açıklamada yolcuların bu uyarıyı dikkate almaları istendi.

Türk Hava Yolları’ndan tüm yolcuları ilgilendiren açıklama geldi. Amerika’yı etkileyecek Stella Kar Fırtınası nedeni ile uçuşların aksayacağı belirtildi. Özellikle 13 Mart 2017 tarihinde olan Şikago, Washington, New York, Boston uçak seferlerinde hava koşulları nedeni ile iptaller ve gecikme yaşanacağı aktarıldı.

THY yolcuları bu habere dikkat!

İşte o Türk Hava Yolları Basın Müşavirliğinden yapılan açıklama, “Amerika Birleşik Devletleri uçuşları olan yolcularımızın dikkatine: 13 Mart 2017 tarihinde, Kuzey Amerika’nın Doğu kıyılarını etkilemesi öngörülen meteorolojik hadise Stella Kar Fırtınası nedeniyle; JFK (NewYork), BOS(Boston), ORD(Şikago, IAD(Washington) seferlerimizde gecikmeler, iptaller yaşanabileceği öngörülmektedir.”

THY yolcuları bu habere dikkat

THY uçakları yurt dışındaki oyları taşıyacak

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), yurtdışında yaşayan vatandaşların oy kullandıktan sonra oy pusulalarının ve seçim malzemelerinin taşınması için THY ile anlaştı.

THY ile işbirliği protokolü hazırlayan YSK, yurtdışındaki halkın kullandıkları oyların taşınmasını sağlayacak. Buişbirliği anlaşması YSK Başkanı Sadi Güven ve THY Genel Müdürü Bilal Ekşi imzaları ile onaylandı. Günümüze dek yapılan seçimlerde oy pusulalarının güvenli bir şekilde taşındığı ifade edildi.

İşte o açıklama

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi  “Milli gururumuz Türk Hava Yollarıyla yurt dışında yapacağımız seçimlerde birlikte hareket edeceğiz. Bundan önceki dönemlerde de iki milletvekili seçimi ve cumhurbaşkanlığı seçiminde birlikte çalıştık. Bu dördüncü çalışmamız olacak. Yurt dışında 57 ülkede 120 temsilcilikte oy kullandırıyoruz. Bunlarla ilgili 24 kalem 30 ton civarında malzemeyi yurtdışına gönderip, orada seçimlerden sonra da yine aynı şekilde oy pusulalarını güvenli bir şekilde Türkiye’ye taşıyoruz. Burada Dışişleri Bakanlığı ile Türk Hava Yolları da çok önemli bir görev ifa ediyor.” diye konuştu.

YSK’dan gelen bilgiler arasında yurt dışında oyların 27 Mart – 9 Nisan 2017 tarihlerinde kullanılması bekleniyor.