DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Türk sinemasının usta ismi psikolojik tedavi görüyor

Türk sinemasının usta ismi psikolojik tedavi görüyor

Türk sinemasının usta oyuncularından sevilen isim psikolojik tedavi görmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde ise gözaltına alınmıştı.\r\n\r\n

Türk sinemasının usta oyuncularından sevilen isim psikolojik tedavi görmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde ise gözaltına alınmıştı.Yeni filmin çekimleri için Aydın’a giden Türk sinemasının usta ismi İlyas Salman psikolojik tedavi görmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde çekimler için gittiği Aydın’da bulunan bir otelde alkol kullandığı için gözaltına almıştı. Şimdi ise psikolojik tedavi görmeye başladığı açıklandı. Yeni çekimleri yapılan ‘Trendeki Yolcu’ adlı film şimdilik İlyas Salman olmadan devam ediyor.

Türk sinemasının usta ismi çekimlerde yer almıyor

turk-sinemasinin-usta-ismi-psikolojik-tedavi-goruyorİlyas Salman’ın psikolojik tedavi gördüğü haberini film ekibinde görev alan bir görevli verdi. Fakat bu görevli isminin verilmemesini istedi. Görevli, İlyas Salman’ın yaşanan olayların ardından gözaltına alınmasının şokunu atlatamadığını bunun için de Kuşadası’na tedavi gördüğünü belirtti. Yaşadığı olaydan çok korkan İlyas Salman’ın durumu iyiye gitmeyince İstanbul’a gittiğini söyledi. İstanbul’da gördüğü tedavinin ardından film çekimine geri döneceği ifade edildi.

İlyas Salman’a gözaltı şoku!

ilyas-salmanTürk sinemasının önemli isimleri arasında yer alan İlyas Salman gözaltına alındı. Yeni filmin çekimleri için gittiği Aydın’da şok yaşadı.‘Trendeki Yolcu’ adlı filmin çekimleri için İlyas Salman yok artık dedirtecek bir nedenden dolayı gözaltına alındı. Filmin tanıtım toplantısının yapılacağı otelde içki kullanmak yasaktı. Fakat usta oyuncu İlyas Salman bu yasağa aldırış etmeden alkol kullandı. Alkol kullanmakla kalmayan Salman, taşkınlık çıkardığı gerekçesi ile gözaltına alındı.Yaşanan kötü olayın ardından karakola gelen filmin yönetmeni Hamit Şahin yaptığı açıklamada, “İlyas Bey alkol alınması yasak olan bir yerde alkol aldığı için şikayet üzerine polis merkezine getirildi. Emniyet müdürümüzle görüştük, herhangi bir sıkıntı yok. Taraflar birbirinden şikayetçi oldukları için ifade veriyorlar. Doktor raporunun alınmasının ardından serbest kalacak. Ayrıca bizim büyükşehir belediye başkanıyla bir sıkıntımız falan yok, kendisine hakaret etmiş değiliz” dedi.

Serbest Bırakıldı

Yasak olmasına rağmen otelde alkol içtiği ve taşkınlık çıkardığı için gözaltına alınan İlyas Salman, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.Bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen usta sanatçı İlyas Salman’ın sağlık durumunun iyiye gittiği gelen bilgiler arasında.Kaynak: ilkelihaber