DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
UEFA Avrupa Kupasında Türk Gecesi

UEFA Avrupa Kupasında Türk Gecesi

Televizyon başındakiler bugün futbola doyacaklar. TV’den canli olarak yayınlanacak müsabakalarla futbol severlerin yüzü gülecek. Tüm karşılaşmalar canlı olarak TV’de! UEFA Avrupa Kupası 3. Ön Eleme Turu ilk maçları bugün akşam oynanacak müsabakalarla başlıyor. Temsilcilerimiz Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Osmanlıspor’un maçlarını bugün oynayacak. Tüm maçlar TV’den canlı olarak yayınlanacak. Bu eşsiz maçları canli olarak TV’den nasıl

Televizyon başındakiler bugün futbola doyacaklar. TV’den canli olarak yayınlanacak müsabakalarla futbol severlerin yüzü gülecek. Tüm karşılaşmalar canlı olarak TV’de!

UEFA Avrupa Kupası 3. Ön Eleme Turu ilk maçları bugün akşam oynanacak müsabakalarla başlıyor. Temsilcilerimiz Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Osmanlıspor’un maçlarını bugün oynayacak. Tüm maçlar TV’den canlı olarak yayınlanacak. Bu eşsiz maçları canli olarak TV’den nasıl mı izleyeceksiniz? Hangi maç hangi kanalda cevabı haberimizin detayında!

İlk Maç Osmanlıspor ile Midtjylland Arasında!

6

Süper Lig’de önemli bir performans sergileyerek Avrupa Kupa’sında mücadele etmeye hak kazanan Osmanlıspor’un play-off turundaki rakibi Danimarka birinci ligi ekiplerinden Midtjylland.

Türkiye saati ile 19.30’da başlayacak mücadeleyi Romanya Futbol Federasyonu’ndan hakem Istvan Kovacs yönetecek. Kovacs’ın yardımcılıklarını ise Vasile Florin Marinescu ve Ovidiu Artene üstlenecek. Karşılaşma Midtjylland’ın yaklaşık 12 bin kapasiteli MCH ARENA stadında oynanacak.

Midtjylland-Osmanlıspor mücadelesini saat 19.30’da Beyaz TV’den canlı olarak izleyebilirsiniz.

MUHTEMEL 11’LER

MIDTJYLLAND: Dahlin, Römer, Bangaard, Hansen, Novak, Hassan, Olsson, Halsti, Borring, Kadlec, Onuachu

TEKNİK DİREKTÖR: Jess Thorup

OSMNALISPOR: Karcemarskas, Avdija, Numan, Vaclav, Pinto, Lawal, M.Güven, Delarge, Ndiaye, Erdal, Webo

TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Akçay

MIDTJYLLAND- OSMANLISPOR

STAT: MCH ARENA

HAKEM: Istvan Kovacs

SAAT: 19:30

Başakşehir’in İşi Zor!

8

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Shakhtar Donetsk’i misafir edecek. Başakşehir Fatih Terim Stadyum’unda oynanacak mücadele Türkiye saati ile 20.30’da başlayacak. Karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu’ndan hakem Javier Estrada yönetecek.

Turuncu-lacivertliler, evinde kazanarak 25 Ağustos Perşembe günü oynanacak olan deplasman maçı öncesinde avantaj yakalamayı hedefliyor. Heyecan katsayısı yüksek bu mücadele TRT Spor ekranlarından 20.30’da canlı yayınla sizlerle.

MUHTEMEL 11’LER

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Yalçın Ayhan, Epureanu, Eren Albayrak, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Mossoro, Doka, Visca, Cikalleshi.

TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

SHAKHTAR DONETSK: Pyatov,İsmaily,Kucher,Rakitsky,Srna,Fred,Kovalenko,Stepanenko,Taison,Welligton,Sleznev

TEKNİK DİREKTÖR: Paulo Fonseca  Portekiz

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR-SHAKHTAR DONETSK

STAT: Başakşehir Fatih Terim Stadı

HAKEM: Javier Estrada Fernandez

SAAT: 20:30

Favori Fenerbahçe!

5

Süper Ligi ikinci sırada tamamlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme oynama hakkı kazanan ancak bu hakkı Manoca karşısında değerlendiremeden elenen Fenerbahçe yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor. Fenerbahçe’nin play-off turundaki rakibi İsviçre birinci ligi ekiplerinde Grasshoppers.

Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Avusturya Futbol Federasyonu’ndan Robert Schörgenhofer yönetecek. Türkiye saati ile 21.00’da başlayacak mücadele Smart Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Wiel, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Ozan, Salih, Aatıf, Emenike, Van Persie

TEKNİK DİREKTÖR: Dick Advocaat

GRASSHOPPERS: Mall, Pnishi, Bernert, Lüthi, Kalsström, Sigurjonsson, Andersen, Brahimi, Cesar, Munsy, Lavanchy

TEKNİK DİREKTÖR: Pierluigi Tami

FENERBAHÇE – GRASSHOPPERSSTAT: Ülker StadyumuHAKEM: Robert SchörgenhoferSAAT: 21:00