DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
UEFA’dan şok ceza! Kiev’deki olaylar Beşiktaş’ın başını yaktı

UEFA’dan şok ceza! Kiev’deki olaylar Beşiktaş’ın başını yaktı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Kiev’in Beşiktaş’ı 6-0 mağlup ettiği maçın ardından Beşiktaş taraftarının çıkardığı olaylar kulübün başını yaktı.Şampiyonlar Ligi B Grubu son haftasında Beşiktaş ile Dinamo Kiev, Ukrayna’da karşı karşıya geldi. Ev sahibi Kiev, hakemin Beşiktaş aleyhine tartışmalı kararlar verdiği maçtan 6-0 galibiyetle ayrıldı. Beşiktaş ve Dinamo Kiev’e ceza Maç içinde meydana gelen bazı olaylar

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Kiev’in Beşiktaş’ı 6-0 mağlup ettiği maçın ardından Beşiktaş taraftarının çıkardığı olaylar kulübün başını yaktı.Şampiyonlar Ligi B Grubu son haftasında Beşiktaş ile Dinamo Kiev, Ukrayna’da karşı karşıya geldi. Ev sahibi Kiev, hakemin Beşiktaş aleyhine tartışmalı kararlar verdiği maçtan 6-0 galibiyetle ayrıldı.

Beşiktaş ve Dinamo Kiev’e ceza

Maç içinde meydana gelen bazı olaylar nedeniyle UEFA, iki ekibe de cezayı kesti. Dinamo Kiev, yetersiz organizasyon, taraftarın meşale yakması ve taraftarın kargaşa çıkarması nedeniyle 60 bin Euro para cezasına çarptırıldı.Beşiktaş ise taraftarların kargaşa çıkarması, tribünlere zarar vermesi ve meşale yakması nedeniyle 60 bin Euro para cezasına çarptırıldı.

Karşılaşmayı kaybeden Beşiktaş yoluna Avrupa Ligi’nde devam ediyor

Karşılaşmayı 6-0 mağlup tamamlayan Siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi B Grubu’nu 7 puanla tamamlayarak gruptan çıkma şansını yitirmiş ve grup üçüncüsü olarak yoluna Avrupa Ligi’nde devam etmek durumunda kalmıştı. Avrupa Ligi son 32 turunda İsrail ekibi Hapoel Beer-Sheva ile eşleşen Beşiktaş, rakibini 3-1 – 2-1 skorlarıyla elemeyi başardı.Siyah-beyazlıların Avrupa Ligi son 16 turundaki rakibiyse Yunan ekibi Olympiakos oldu. Eşleşmede ilk maç 9 Mart’da Yunanistan’ın başkenti Atina’da bulunan Karaiskakis Stadyumu’nda rövanş mücadelesiyse 16 Mart’da Beşiktaş’ın evi olan Vodafone Arena’da oynanacak.Olympiakos, son 32 turunda bir diğer Türk temsilcisi Osmanlıspor’u 0-0 ve 3-0 skorlarıyla eleme başarısı göstermişti.