DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
UEFA, Volkan Şen’e verdiği cezaya indirim yaptı

UEFA, Volkan Şen’e verdiği cezaya indirim yaptı

Fenerbahçeli Volkan Şen tartışmalı Braga maçının ardından UEFA’dan 6 aylık bir ceza almıştı. UEFA, Volkan Şen’e verdiği bu cezada indirim yaptı.

Fenerbahçeli Milli futbolcu Volkan Şen, UEFA Avrupa Ligi 3. turunda Braga ile oynanan maçta gördüğü kırmızı kart sonrasında hakem Ivan Bebek’e yaptığı fiziki müdahale sonrasında UEFA tarafından men cezasına çarptırılmıştı. UEFA ilk açıklamasına göre ceza Aralık 2016’ta sona erecekti.

UEFA’nın Volkan Şen’e verdiği ceza ile ilgili yeni gelişme
UEFA’nın Volkan Şen’e verdiği Aralık 2016’ya kadar geçerli olacak ceza ile ilgili bugün yeni bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe Kulübü, resmi sitesinden bugün yaptığı basın bilgilendirme açıklamasında UEFA’nın Volkan Şen’e verdiği cezaya 3 ay indirim yapıldığı açıkladı. Böylece Volkan Şen 30 Eylül 2016 sonrasındaki UEFA müsabakalarında sahada yer alabilecek.Fenerbahçe Kulübü’nün internet adresinden yaptığı basın bilgilendirme açıklaması;“UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu müsabakaları kapsamında 17 Mart 2016 tarihinde deplasmanda oynadığımız Braga karşılaşması sonrası UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu futbolcumuz Volkan Şen’e, 31 Aralık 2016’ya dek oynanacak olan UEFA karşılaşmalarında yer almama cezası vermiştir.Kulübümüz tarafından UEFA Tahkim Kurulu’na yapılan başvuru neticesinde, futbolcumuz Volkan Şen’e verilen ceza 30 Eylül 2016 tarihine çekilmiştir.UEFA Tahkim Kurulu, kulübümüzün aldığı diğer cezaları ise onamıştır.Kamuoyunun bilgisine duyurulur.FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ”IVAN BEBEK’İN YÖNETİMİ TEPKİ TOPLAMIŞTI17 Mart’ta Portekiz’de Braga ile Fenerbahçe arasından oynanan UEFA Avrupa Ligi 3. tur karşılaşmasında Hırvat hakem Ivan Bebek skandal yönetimiyle büyük tepki toplamıştı. Oynanan maçta Alper Potuk, Mehmet Topal ve Volkan Şen kırmızı kart görmüştü. Ayrıca Fenerbahçe’nin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira’da tribüne gönderilmişti.UEFA’nın Volkan Şen’e verilen cezada indirim yapıldı ancak Mehmet Topal, Alper Potuk ve Vitor Pereira’ya verilen cezalar onandı. UEFA, Mehmet Topal ve Vitor Pereira’ya 1 maç, Alper Potuk’a 3 maçlık ceza verdi. Fenerbahçe ise 15 bin TL para cezasına çarptırıldı.Mehmet Topal ve Vitor Pereira Monaco ile oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk maçında sahada yer alamayacak. Alper Potuk 3. ön eleme dışında tur geçilmesi halinde UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off ilk maçında forma giyemeyecek. Volkan Şen ise 30 Eylül 2016 sonrasına kadar UEFA müsabakalarında yer alamayacak.Fenerbahçe 27 Temmuz’da UEFA 3. ön eleme turu ilk maçında Monaco ile Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek.