DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Ünlü isimler Kısıklı’da nöbet tutan halka seslendi

Ünlü isimler Kısıklı’da nöbet tutan halka seslendi

15 Temmuz’da başarısız darbe girişimi sonrası halk demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.Ünlüler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın evinin önünde konuşma yaptı.

15 Temmuz’da yaşanan başarısız darbe girişimi sonrası halk demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kısıklı’da bulunan evinin önünde nöbet tutan halka, Acun Ilıcalı, Hadise, Murat Yıldırım, Arda Turan, Rıdvan Dilmen, Fettah Can, Hakan Ural, Göksel Gümüşdağ gibi ünlü isimler seslendi.

İşte ünlülerin yaptığı açıklamalar;

Acun Ilıcalı: 15 Temmuz’da yaşanan başarısız darbe girişimi sonrası halk demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kısıklı’da bulunan evinin önünde nöbet tutan halka, Acun Ilıcalı, Hadise, Murat Yıldırım, Arda Turan, Rıdvan Dilmen, Fettah Can, Hakan Ural, Göksel Gümüşdağ gibi ünlü isimler seslendi.unlulerden demokrasi mesaji-3Hadise: “Burada aranızda olmaktan çok gurur duyuyorum. Kendisini vatanımız için feda eden bütün şehitlerimize Allahtan rahmet ve yakınlarına hepimize sabır diliyorum. Çok zor bir dönem geçiriyoruz ama biz çok güçlü bir toplumun evlatlarıyız. Bunu da atlatacağız eminim. Hepinizi çok seviyorum ve Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum bizleri koruduğu ve sevdiği için” ifadelerini kullandı.Murat Yıldırım: “Öncelikle Cumhurbaşkanımıza ve bütün milletimize geçmiş olsun diliyorum. Bizim inancımızda her şerden bir hayır çıkar. Türkiye’nin kalbine giden damarlar tıkanmıştı bu vatan hainleri teröristler tarafından. Bu ameliyatın sonucunda Türkiye’nin damar yolları açıldı. Hiç kimse boynunu eğmesin. Şehitlere de burada Allahtan rahmet diliyorum. Cuma gecesi Türkiye bu ameliyattan kurtuldu. Bir daha da böyle birşeyi Allah kimseye yaşatmasın”

Arda Turan: “Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Biz ne kadar yüce bir milletiz. Siz hepimizin kahramanısınız. Gerçek kahraman sizlersiniz. Bu ülkenin demokrasisine sahip çıktınız mücadele ettiniz. Amcam orada 10 yaşındaki kardeşim orada, kundaktaki çocuk orada. Benim milletime yakışan budur. Siz liderinize yakışır şekilde davrandınız. Biz müslümanız ayıbı örteceğiz gece gibi olacağız, birlik olacağız beraber olacağız. Bu demokrasiyi Sayın Cumhurbaşkanımızla beraber yaşatacağız. Sizlere ve Cumhurbaşkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bu bayrağı rahatça dalgalandırabildiğim için.
unlulerden demokrasi mesaji
Fettahcan: “Çok şey söylenebilir aslında ama söylenecek pek bir şey bırakmadınız. Halkımız kimseye söylenecek bir şey bırakmadı. O yüzden hepinize çok teşekkür diyorum. Allah razı olsun. Toprağınıza bayrağınıza memleketinize sahip çıktığınız için. Allah tekrarını yaşatmasın. Çok güzel günler görelim. Şehitlerimize rahmet diliyorum. Onlar bu bayrak için hayatlarını feda etti. Yaralı olanlara şifa diliyorum” diye konuştu.
Hakan Ural: “Böyle bir milletin bireyi olmaktan onur duyuyorum. Milletimle halkımla Cumhurbaşkanımla gurur duyuyorum” dedi.
Rıdvan Dilmen: 1980 yılında darbeyi gördüğünü belirterek, “Allahım demi bir daha inşallah darbeler olmaz. Çok şükürler olsun ki büyük liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde özellikle vatandaşlarımızın katkısıyla önlendi. Allah çocuklarımıza torunlarımıza göstermesin. Şehitlerimize rahmet diliyorum. Gazilerimize de sağlıklar diliyorum. Benim Sayın Cumhurbaşkanımızdan bir ricam olacak. Boğaziçi Köprüsünün adının Şehitler Köprüsü olarak değişip tarihe geçmesini rica ediyorum” dedi. Göksel Gümüşdağ da konuşmasının ardından Hadise’den istiklal Marşı’nı okumasını istedi. Sahnede hep birlikte İstiklal Marşı okundu.
   unlulerden demokrasi mesaji-4
Hadise, demokrasi nöbetinde Acun Ilıcalı ile çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak; “Zalime karşı dimdik duran, tanklara meydan okuyan, caddeleri dolduran, bu destanın bir parçası olan herkesten Allah razı olsun” notunu ekledi.