DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Hastaneye kaldırılan usta sanatçıdan kötü haber!

Hastaneye kaldırılan usta sanatçıdan kötü haber!

Geçtiğimiz akşam hastaneye kaldırılan usta sanatçıdan kötü haber geldi. 2 gün önce kalp krizi geçiren sanatçı bugün hayatını kaybetti. Türk Halk Müziğine gönül vermiş usta sanatçılardan biri olan Emre Saltık’tan kötü haber geldi. Sanatçı geçtiğimiz geçirdiği kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede yapılan ilk müdahalelerin ardından yoğun bakıma alınmıştı. 2 gün yoğun bakımda yaşam mücadelesi

Geçtiğimiz akşam hastaneye kaldırılan usta sanatçıdan kötü haber geldi. 2 gün önce kalp krizi geçiren sanatçı bugün hayatını kaybetti.

Türk Halk Müziğine gönül vermiş usta sanatçılardan biri olan Emre Saltık’tan kötü haber geldi. Sanatçı geçtiğimiz geçirdiği kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede yapılan ilk müdahalelerin ardından yoğun bakıma alınmıştı. 2 gün yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren sanatçı bugün hayata veda etti.

Hastaneye kaldırılan usta sanatçıdan kötü haber!

Usta sanatçıyı rahatsızken yanlız bırakmak istemeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ziyaretine gitti. Doktorlarından bilgi almak isteyen Kılıçdaroğlu, yoğun bakımda olan sanatçının hayata veda ettiğini öğrendi. Daha sonrasından yapılan açıklamada ise, ‘Değerli sanatçımız Emre Saltık’ın cenazesi yarın (12 Mart 2017 Pazar) saat 15.00’de, Büyükçekmece Cemevi’nde düzenlenecek törenin ardından Güzelce Mezarlığı’nda defnedilecek.’ bilgisi verildi.

usta sanatçıdan kötü haber

Ailesi haberi böyle duyurmuştu…

Halk müziğine gönül vermiş usta sanatçıdan acı haber geldi. Haberi sanatçının ailesi sosyal medya hesabından duyurdu.

Ünlü halk müziği sanatçısı Emre Saltık dün gece evindeyken aniden kalp krizi geçirdi. Fenalaşan sanatçının evine ambulans ekipleri kısa sürede intikal etti. Sanatçıyı alan sağlık ekipleri bölgeye en yakın olan Büyükçekmece Kolan Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kolan Hastanesi’nin Beylikdüzü’nde bulunan hastanesine kaldırıldı.

Yoğun bakıma alındı

Aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılan sanatçı Emre Saltık’ın durumunun kritik olduğu ve acil olarak yoğun bakıma alındığı ifade edildi. Bu acı haberi ise akrabası olan Turabi Saltık isimli beyefendi sosyal medya hesabından duyurdu. CHP İstanbul milletvekilleri Zeynel Emre, Bihlun Tamaylıgil ile Büyükçekmece Belediye Baskanı Hasan Akgün sanatçıyı yanlız bırakmadı. Hastaneye ziyarete giden Zeynel Emre, Bihlun Tamaylıgil ile Hasan Akgün doktorlardan durumu ile ilgili bilgi aldı.