DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Var mısınız Yok musunuz yayından kaldırılıyor

Var mısınız Yok musunuz yayından kaldırılıyor

Star TV’de İlker Ayrık’ın sunumuyla ekranlara gelen ‘Var Mısınız Yok Musunuz’ programı reytinglerde istenilen başarıyı gösteremeyince yayından kaldırıldı.

Star Tv ekranlarında yayınlanan ‘Var mısınız Yok musunuz?’ programı ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.Kanal D’de yayınlanan ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ programıyla reytingleri alt üst eden ünlü sunucu İlker Ayrık, geçtiğimiz haziran ayında Star Tv’ye transfer olmuş ve ‘Var mısınız Yok musunuz?’ programıyla ekranlara geri dönmüştü.Kanal D’de yakaladığı başarısıyı Star TV’de yakalayamayan İlker Ayrık’ın sunduğu ‘Var mısınız Yok musunuz?’ aldığı düşük reyting sonucu yayından kaldırıldı.Star TV’nin programı yayından kaldırma kararından sonra, yapımcı firma personelinin çıkışını verdi.var-misiniz-yok-musunuz

“Var mısın Yok musun” hikayesi

Var mısın Yok musun, İlk olarak, usta oyuncu Halit Ergenç’in sunumuyla Kanal D ekranların da yayınlanmaya başladı. Daha sonra Acun Medya’nın bünyesine kattığı program 2007 yılında Show TV’de “Var mısın Yok musun” ismiyle yayınlanmaya başladı.Sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı ‘Var mısın Yok musun’ programı Show TV ekranlarında 3 sezon yayınlandı. Daha sonra programın yayın haklarını satın alan Endemol Türkiye, sunuculuğuna Asuman Krause’yi getirdi ve Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başladı. Fox Tv ekranlarında 47 bölüm yayınlandıktan sonra sezon finali yapan program bir daha yayınlanmadı.2013 yılında Ahmet Çakar’ın sunumuyla tekrar ekranalara dönen program kısa süre sonra yayından kaldırıldı.2016 yılının haziran ayında İlker Ayrık’ın sunumuyla Show Tv ekranlarında ‘Var mısınız Yok musunuz?’ ismiyle yayınlanmaya başlayan program aldığı düşük reytingler sonucu ekim ayında yayından kaldırıldı.

‘Var Mısınız Yok Musunuz’da düğün var!

Star Tv’de yayınlanan İlker Ayrık’ın sunduğu ‘Var Mısınız Yok Musunuz’ yarışmasında daha önce iki kez düğünleri ertelenen Ece ile Tuğra çifti için unutulmaz bir sürpriz hazırlandı.Ecem ile Tuğra çiftinin düğünlerinin daha önce iki kere iptal edildiğini öğrenen Ayrık, programda davullu zurnalı bir düğün yaptı.Çift için hazırlanan düğün törenine ünlü sanatçı Suzan Kardeş konuk olarak katıldı. Takı törenininde yapıldığı düğünde keyifli anlar yaşandı. Bu süprizle karşılaşan çiftin gözyaşları tüm izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Ece ve Tuğra yapılan düğün süprizi ile büyük şok yaşadılar. Gelinlik ve damatlık giyen çiftin mutluluğu gözlerinden çok net okunuyordu.