DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Ver Elini Aşk ‘Su Bebek’ Kimdir?

Ver Elini Aşk ‘Su Bebek’ Kimdir?

Kanal D ekranlarında dün akşam ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkan Ver Elini Aşk dizisi gülmekten kırdı, geçirdi. Başrollerini Ali İl ve Sevda Erginci’nin canlandırdığı komedi ağırlıklı dizi reytinglerde kaçıncı sıraya yerleşti? Kaan ve Ayperi gerçekte kimdir? Güzelliği ile dikkat çeken ‘Su Bebek’ kimdir? Kaan’ın dedesi tüm gerçeği öğrenecek mi? Ayperi karakterini canlandıran Sevda Erginci daha önce

Kanal D ekranlarında dün akşam ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkan Ver Elini Aşk dizisi gülmekten kırdı, geçirdi. Başrollerini Ali İl ve Sevda Erginci’nin canlandırdığı komedi ağırlıklı dizi reytinglerde kaçıncı sıraya yerleşti? Kaan ve Ayperi gerçekte kimdir? Güzelliği ile dikkat çeken ‘Su Bebek’ kimdir? Kaan’ın dedesi tüm gerçeği öğrenecek mi? Ayperi karakterini canlandıran Sevda Erginci daha önce hangi dizide rol almıştı? İşte Ver Elini Aşk oyuncuları hakkında tüm gerçekler..

SU BEBEK KİMDİR?

Kaan’ın sevgilisinden olan bebeği Su, izleyicinin büyük beğenisini topladı. Tombul yanakları ile kendine hayran bırakan bebeğin gerçekte kim olduğunu merak edenler internete sarıldı. Hatta setteki oyuncular bile set arasında mamasını yedirip, oyun oynatıp, son olarak bebeğe banyo bile yaptırdı. Ver Elini Aşk dizisinde Kaan’ın kızı rolünü canlandıran bebek kimdir? Su Allen kaç aylık? Dizinin yepyeni bölümleri canlitv.com üzerinden KANAL D CANLI İZLE‘den izleyebilirsiniz.

SU ALLEN, GERÇEK İSİMİ!

Dizide Su Allen karakterini henüz 9 aylık olan Gülsün Sare Fil canlandırıyor. İlk defa kameralar karşısına geçen bebek Gülsün Sare Fil, izleyicileri kendine hayran bıraktı. Su Allen yani Gülsün Sare Fil, dizide anahtar karakterlerden biri.