DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Vicks kürü ile istediğiniz kiloya ulaşın

Vicks kürü ile istediğiniz kiloya ulaşın

Pek çok insanın sorunu haline gelen kilo problemlerinin önüne geçebilmek için çeşit çeşit yöntemler bulunmaktadır. Etkili yöntemlerden biride vicks.

Vicks, Göbek Yağlarını Eritmekteki Etkili Çözüm

Gerek düzensiz beslenme, gerekse genetik problemler nedeniyle pek çok insanın sorunu haline gelmiştir kilolar. Obezitenin yanı sıra bölgesel fazlalıklarda özellikleri bayanlarımızı rahatsız eder. Özellikle doğum sonrasında meydana gelen göbek bölgesindeki yağlanma genellikle kolay bir diyet ile yok olmaz. Bunun için profosyonel şekilde spor yapılmalı ve düzenli beslenmeye çalışılmalıdır. Bunun bir diğer yolu ise Vicks kürü ile göbek yağlarını eritmek mümkün. Vicks ile göbek yağlarını eritmeyeyi deneyen bir çok kullanıcı tarafından başarılı olunmuştur.Vicks İle Göbek Yağlarınızı Eritmek İçin Nasıl Kullanmalısınız?Vicks ile göbek yağlarını eritmek için bir kaç çeşit tarifimiz var ancak Vicks ile göbek yağlarını eritmekte faydalı olarak bilinen en etkili yöntem karbonat ve kafur ile hazırlanan kürdür.Vicks ile göbek yağlarınızı eritmek için;Vicks’in içine yarım tatlı kaşığı kadar karbonat ve iki tatlı kaşığı kadar da kafur ekleyiniz. Eklediğiniz malzemeleri bolca karıştırınız, daha sonra hazırladığınız karışımı bir aya kadar buzdolabınızda saklamanız mümkün olacaktır.Vicks ile Göbek Eritmek İçin Hazırladığınız Kürü Kullanırken Dikkat Etmeniz GerekenlerHer şeyde olduğu gibi Vicks ile yapılan kürde de ilk şart düzenli kullanmaktır. İstediğiniz sonucu alabilmek için günde bir kez hareket halinde kullanmak gerekiyor. Hazırlanan kürü şikayetçi olduğunuz bölgeye sürdükten sonra, isterseniz streç film ile sararak iki saat bekleyebilirsiniz. İki saat bekledikten sonra duş esnasında Vicks ile hazırladığınız kürü sürdüğünüz bölgeyi keseleyerek sonrasında da soğuk su tutararak daha olumlu sonuç alma imkanınız artacaktır. Kullandığınız bu yöntem uyguladığınız bölgedeki kan akışını hızlandırarak sıkışlaşmasına ve bölgenin incelmesini sağlayabilir.Vicks’in Diğer Faydaları Nelerdir?

  • Kılcal damarları genişleterek toksin artırır, ağrıyı azaltır.
  • Solunum yollarına etki ederek akciğerlerde salgıyı artırır.
  • Kas ağrılarına karşı faydalıdır.
  • Tırnak mantarına karşı koruyucudur.
  • Morarma, şişme gibi durumlarda etkilidir.
  • Baş ağrısı var ise alnınıza sürerek ağrının hafiflemesini sağlayabilirsiniz.
  • Enfeksiyona karşı etkilidir.
  • Sivrisineklere karşı koruyucu bir yöntem olan Vicks’i yatmadan önce vücudunuza hafif şekilde sürerseniz, sivirisinekler sizi ısıramayacaktır.
  • Grip, öksürük gibi hastalıklara karşı korunmada da etkili bir yöntemdir.