DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
WhatsApp ‘Durum Güncellemesi’ tekrar gelecek mi?

WhatsApp ‘Durum Güncellemesi’ tekrar gelecek mi?

Yeni güncellemesiyle ‘Hikayeler’ özelliğini getiren WhatsApp durum güncellemesini kaldırmak zorunda kalmıştı. Kullanıcının da pek hoşuna gitmediğini gören mesajlaşma plartformu, geri adım atmaya karar verdi.En çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, durum güncellemelerini tekrar geri getirmeyi planlıyor. İnstagram’dan sonra ‘Hikayeler’ özelliğini getiren mesajlaşma uygulaması, kullanıcıların büyük tepkisiyle karşı karşıya kalmıştı. Bunun üzerine WhatsApp, durum güncellemesini geri

Yeni güncellemesiyle ‘Hikayeler’ özelliğini getiren WhatsApp durum güncellemesini kaldırmak zorunda kalmıştı. Kullanıcının da pek hoşuna gitmediğini gören mesajlaşma plartformu, geri adım atmaya karar verdi.En çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, durum güncellemelerini tekrar geri getirmeyi planlıyor. İnstagram’dan sonra ‘Hikayeler’ özelliğini getiren mesajlaşma uygulaması, kullanıcıların büyük tepkisiyle karşı karşıya kalmıştı. Bunun üzerine WhatsApp, durum güncellemesini geri getirecek mi? soruları duyulmaya başlandı.Alınan bilgilere göre, yeni gelecek güncellemeyle birlikte kullanıcıların tekrardan yazı veya emojilerle birlikte durum güncellemeleri yapmaları sağlanabilecek.Yeni gelmesi beklenen güncellemeyle birlikte kullanıcıların tekrardan yazı veya emojilerle birlikte durum paylaşmaları mümkün olacak. Ancak WhatApp’tan henüz bir açıklama gelmediği için kesin tarih belli değil.

WhatsApp’ın yeni özelliğine tepkiler çığ gibi

Whatsapp’ın yeni özelliği kullanıcılarını bu sefer memnun etmedi. Snapchat ve instagram’dan sonra şimdide whatsapp’ta hikayelerim özelliği kullanılıyor. Peki bu yenilik nasıl kullanılıyor?En çok kullanılanlar arasında yer alan mesajlaşma plartformu yeni özelliğiyle karşınızda. Whatsapp hikayeler özelliğini dün kullanıcılarına sundu. Bu yeni özellik sayesinde Snapchat ve Instagram’da olduğu gibi hikaye özelliği kullanılarak 24 saat içinde silinen fotoğraflar, videolar ve GIF’ler paylaşılabilecek.Güncellemeyle gelen bu uygulamada ‘Kişiler’ sekmesi kaldırılarak yerine ‘Durum’ özelliği eklendi.

Kullacılar Şikayetçi

Tüm bu güncellemeye karşı kullanıcılar plartformun ‘Sosyal medya’ gibi olmasından şikayetçi.En çok kullanılan mesajlaşma programı WhatsApp’a yeni bir özellik daha ekleniyor. WhatsApp yeni özelliğiyle herkesi şaşırtacak!  Kişiler artık rehberindeki numaralar ile hikayelerini paylaşabilecekler.

WhatsApp yeni özelliğiyle herkesi şaşırtacak!

İlk olarak Snapchat’te kullanılmaya başlanan hikayeler özelliği daha sonra instagram’da da kullanılmaya başlamıştı. Bu özelliği tüm plartfomlarına taşımayı planlayan Facebook, bu seferde kolları WhatsApp için sıvadı.Snapchat ile popüler olan hikayeler özelliği şimdi de WhatsApp’a geliyor. Sıkça kullanılan özellikleri tüm sosyal medya plartformlarına taşımayı planlayan Facebook, uygulamaya başladı bile.