DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk, geçirdiği kalp krizi sonucu….

Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk, geçirdiği kalp krizi sonucu….

Bir çok önemli dizide rol almış yakışıklı oyuncu Engin Öztürk, geçirdiği kalp krizi sonucu 44 yaşındaki ablası Berrin Öztürk’ü kaybetti. Yüksek Sosyete, Hatırla Gönül, Muhteşem Yüzyıl, Fatmagül’ün Suçu Ne? ve Bu Son Olsun gibi önemli dizilerde rol alan yakışıklı oyuncu Engin Öztürk’ü kahreden haber bugün geldi. Başarılı oyuncunun 44 yaşındaki ablası Berrin Öztürk, kalp krizi

Bir çok önemli dizide rol almış yakışıklı oyuncu Engin Öztürk, geçirdiği kalp krizi sonucu 44 yaşındaki ablası Berrin Öztürk’ü kaybetti.

Yüksek Sosyete, Hatırla Gönül, Muhteşem Yüzyıl, Fatmagül’ün Suçu Ne? ve Bu Son Olsun gibi önemli dizilerde rol alan yakışıklı oyuncu Engin Öztürk’ü kahreden haber bugün geldi. Başarılı oyuncunun 44 yaşındaki ablası Berrin Öztürk, kalp krizi geçirdi. Geçirdiği kalp krizi sonucu kurtarılamayan abla Berrin Öztürk hayatını kaybetti.

Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk, geçirdiği kalp krizi sonucu….

Engi Öztürk ise gelen bu acı haber karşısında deliye döndü. Ablasının ölümü ile sarsılan oyuncunun üzüntüsü gözlerinden okunuyordu. 44 yaşındaki Berrin Öztürk’ün cenazesi memleketi olan Eskişehir’e getirildi. Antalya’nın Vişnelik Mahallesi’ndeki Sami Ramazanoğlu Camisi’nde kılınan ikindi namazının ardından Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye çok sayıda Öztürk ailesi ve yakınlarının yanı sıra sanat, siyaset, spor dünyasının tanınmış isimleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.