DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
‘Yasak Aşk’ iddialarına yanıt geldi!

‘Yasak Aşk’ iddialarına yanıt geldi!

Gündemi kasıp kavuran Kiralık Aşk’ın finali için sebep gösterilen ‘yasak aşk’ iddialarına yanıt geldi. Yapım şirketi ortaya atılan bu iddiaları yalanladı. Kiralık Aşk’ın erken final yapması için sebep gösterilen Barış Arduç ve dizinin senaristi Meriç Acemi arasındaki yasak aşk iddiasına yapım şirketinden açıklama geldi. Reyting rekorları kıran dizinin yapım şirketi iddialar için “Dizinin bu nedenle bitirilmesi söz

Gündemi kasıp kavuran Kiralık Aşk’ın finali için sebep gösterilen ‘yasak aşk’ iddialarına yanıt geldi. Yapım şirketi ortaya atılan bu iddiaları yalanladı.

Kiralık Aşk’ın erken final yapması için sebep gösterilen Barış Arduç ve dizinin senaristi Meriç Acemi arasındaki yasak aşk iddiasına yapım şirketinden açıklama geldi. Reyting rekorları kıran dizinin yapım şirketi iddialar için “Dizinin bu nedenle bitirilmesi söz konusu değildir. Bizim hikayemiz bitti o nedenle dizi sonlandırıldı” dedi. Ve ortaya atılan iddiaların doğru olmadığını ifade etti.

‘Yasak Aşk’ iddialarına yanıt geldi!

Magazin gündemine bomba gibi düşen iddialara göre, dizinin senaristi evli ve çocuk sahibi olan Meriç Acemi ve Barış Arduç bir aşk yaşamış. Bu durum ise sette olumsuz karşılanması ve huzurluk yaptığı gerekçesi ile dizinin final yapması kararı verilmiş. Bu iddialar karşısında ünlü oyuncunun menajeri sessiz kalmadı ve  ‘çıkan haber tamamen asılsızdır’ dedi.

Kiralık Aşk dizisi Barış Arduç’un yasak aşkı yüzünden mi bitti?

Star TV’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kiralık Aşk hakkında bomba iddia. Kiralık Aşk dizisi Barış Arduç’un yasak aşkı yüzünden mi bitti?

Cuma akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk geçtiğimiz aylarda ani bir karar ile final yapmıştı. Fakat dizi ile ilgili öyle bir iddia ortaya atıldı ki duyanların ağızı açık kaldı. Dizinin yakışıklı oyuncusu Barış Arduç’un evli olan senarist Meriç Acemi ile yasak aşk yaşadığı iddiası gündemi salladı. Dizinin de bu yüzden erken final kararı aldığı açıklandı.

Bomba iddia!

Bu ağızları açıkta bırak iddia 1ANTV’de ekranlara gelen ‘Bir De Bizden Dinleyin’ programının sunucusu Cem Aydınlı’dan geldi. Sunucunun gündeme bomba gibi düşen iddiasına göre, Barış Arduç ile dizinin senaristi Meriç Acemi aşk yaşıyordu. Canlı yayında iddia ettiği haberi “Evli ve bir çocuğu olan M. A. ile Barış Arduç kısa süre aşk yaşamış. M.A, zaten Arduç’a platonik olarak aşıkmış. Sonra bölümler ilerledikçe M. Hanım, yakışıklı oyuncuyla beraber olmaları için diretmeye ve onu köşeye sıkıştırmaya başlamış.” şeklinde dile getirdi. Ve sözlerine “Barış Bey, daha sonra geri çekilmiş ve M. Hanım’a yapamayacağını belirtmiş. Bu durumdan etkilenen M. A. ise sette devamlı huzursuzluk yaratınca dizinin yayından kaldırılmasına karar verilmiş.” şeklinde devam etti.

Gündeme bomba gibi düşen bu iddianın hemen sonrasın gözler Gupse Özay’a çevrildi. Gupse Özay, Barış Arduç’la uzun süredir aşk yaşıyor. Gupse Özay’dan henüz bir açıklama gelmezken, yasak aşk yaşadığı iddia edilen senarist Meriç Acemi ise sessizliğini koruyor.