DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Yasak Elma ilk bölüm izle! Yasak Elma hangi kanalda?

Yasak Elma ilk bölüm izle! Yasak Elma hangi kanalda?

Fox Tv ekranlarının yepyeni dizisi Yasak Elma, bu akşam ilk kez ekranlara gelecek. Kısa süre önce tanıtım fragmanıyla ile seyircisine güzel haberi veren Yasak Elma ekibi, ilk bölüm ile ekranlara gelmek için sabırsızlanıyor. Yasak Elma ilk bölüm izle! Yasak Elma hangi kanalda? Peki Yasak Elma dizisi hangi günler yayınlanacak? Yasak Elma konusu nedir? Yasak Elma

Fox Tv ekranlarının yepyeni dizisi Yasak Elma, bu akşam ilk kez ekranlara gelecek. Kısa süre önce tanıtım fragmanıyla ile seyircisine güzel haberi veren Yasak Elma ekibi, ilk bölüm ile ekranlara gelmek için sabırsızlanıyor. Yasak Elma ilk bölüm izle! Yasak Elma hangi kanalda? Peki Yasak Elma dizisi hangi günler yayınlanacak? Yasak Elma konusu nedir? Yasak Elma oyuncuları kimlerdir? Yasak Elma karakterleri kimler? İşte Fox Tv kanalının yeni dizisi Yasak Elma ile ilgili tüm merak edilenler…

Yasak Elma dizisi ilk tanıtım fragmanını izlemek için tıklayınız.

Med Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ve başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi başarılı isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisinde, Alihan ile Zeynep’in aşkı konu olacak. İki kardeşin birbirinden farklı öyküsü ele alınacak. Birbirine hem çok düşkün hem de çok farklı kişiklere sahip olan bu iki kardeşin, iş hayatlarındaki ani değişimler hayatlarındaki dönüm noktası olacaktır.

Dizi ile ilgili röportaj veren Sevda Erginci ise, “Çok fazla ortak yanımız var Zeynep’le. Hatta hiç kendime bu kadar benzeyen bir karakteri oynamadım. En belirgini ve kendimle yüzleşmeme sebep olanı kendine hata yapma şansı vermiyor oluşu. Etrafındaki insanların hatalarını tolere edebilir ve affedebilir ancak söz konusu kendi olduğunda doğrularının dışına çıkmaya hak tanımayan, değerleri ve doğruları için yaşayan bir karakter Zeynep.”

“Onur hem çok açık hem de karşısındakinin ne hissettiğine ve istediğine önem veren biri. Anlayabildiğin ve anlaşılabildiğin bir partnerle çalışmak çok önemli ve kıymetli. Biz başından bunu sağlayabildiğimiz için şanslı hissediyorum. Ayrıca Alihan ve Zeynep ikilisini seyircinin de çok seveceğini düşünüyorum.” açıklamalarında bulundu.

Yasak Elma dizisi oyuncuları kimler?

Fox Tv’nin yeni dizisi Yasak Elma dizisinde Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci, Şafak Pekdemir, Barış Aytaç, İrem Kahyaoğlu, Kıvanç Kasabalı, Nilgün Türksever, Sinan Eroğlu, İlber Kaboğlu,Ayşegül Çınar, Tuğçe Koçak gibi başarılı isimler yer almakta.

Yasak Elma dizisi ne zaman?

İyi bir senaryo ve çok başarılı bir kadroya sahip olan yeni dizi Yasak Elma, her Pazartesi saat 20:00’da Fox Tv ekranlarında!