DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Yaşar Büyükanıt neden hastaneye kaldırıldı? | Son durumu nedir?

Yaşar Büyükanıt neden hastaneye kaldırıldı? | Son durumu nedir?

25. Genelkurmay başkanı emekli olan Orgeneral Yaşar Büyükanıt neden hastaneye kaldırıldı. Büyükanıt’ın rahatsızlığı nedir? Son durumu nasıl? Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt bu akşam saatlerinde rahatsızlandı. Rahatsızlanan Büyükanıt hemen hastaneye kaldırıldı. Gelen son dakika haberlerine göre, Sultan Abdulhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Büyükanıt’ın  sağlık durumunun ciddi olduğunu ve yoğum bakıma kaldırıldığı bilgileri yer

25. Genelkurmay başkanı emekli olan Orgeneral Yaşar Büyükanıt neden hastaneye kaldırıldı. Büyükanıt’ın rahatsızlığı nedir? Son durumu nasıl?

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt bu akşam saatlerinde rahatsızlandı. Rahatsızlanan Büyükanıt hemen hastaneye kaldırıldı. Gelen son dakika haberlerine göre, Sultan Abdulhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Büyükanıt’ın  sağlık durumunun ciddi olduğunu ve yoğum bakıma kaldırıldığı bilgileri yer aldı.

Yaşar Büyükanıt neden hastaneye kaldırıldı?

Emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt’ın kızı Bengü Caymaz Büyükanıt ise çıkan haberleri yalanlayarak korkulacak bir şeyin olmadığını ifade etti. Büyükanıt eşi ile birlikte yürüyüşe çıkmış ve aniden ter dökmeye başlamıştı. Hemen ultan Abdulhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Büyükanıt yoğun bakıma alındı. O esnada hastane işlemleri yaptırmak için aşağı inen kızı Bengü Caymaz basın mensuplarının sorduğu soruları yanıtladı. Basının sorduğu “Önemli bir şey var mı?” sorusuna, “Yok” diyerek cevap verdi. Fakat Yaşar  Büyükanıt’ın geceyi yoğun bakımda geçireceği ortaya çıktı.