DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
BU YAZ DOĞAL SERİNLEYİN

BU YAZ DOĞAL SERİNLEYİN

ÇÖREK OTLU SULTAN COLA ALMANYA’DA Sultan Drinks markasının yeni içeceği Sultan Cola, Avusturya’dan sonra şimdi de Almanya’da.. ‘’Ne içtiğini Bil’’ sloganı ile piyasaya hızlı giriş yapan Sultan Cola, içeriğindeki organik ‘’Çörek Otu’’ ile tüketicileri sağlıklı bir içecekle buluşturuyor. Maden suyu mineralleri ve doğal aroması ile şaşırtıcı bir tad sunan marka, yaz günlerine girdiğimiz bu aylarda

ÇÖREK OTLU SULTAN COLA ALMANYA’DA

Sultan Drinks markasının yeni içeceği Sultan Cola, Avusturya’dan sonra şimdi de Almanya’da..

‘’Ne içtiğini Bil’’ sloganı ile piyasaya hızlı giriş yapan Sultan Cola, içeriğindeki organik ‘’Çörek Otu’’ ile tüketicileri sağlıklı bir içecekle buluşturuyor. Maden suyu mineralleri ve doğal aroması ile şaşırtıcı bir tad sunan marka, yaz günlerine girdiğimiz bu aylarda yaz sezonunun serinleten favori içeceği olacak görünüyor.

Reklam filmi ile Türk TV kanallarında yayınlara başlayarak adını, içeriğindeki özellikleri ve kalitesini duyurmaya başlayan marka, kısa zamanda Avrupa geneline ve Türkiye pazarına açılacağını açıkladı.

    

Almanya genelinde market raflarında yerini alan Sultan Cola, ‘’Helal’’ içecek sertifikası ile de içecek sektöründeki bir boşluğu doldurmaya çalışıyor. Sultan Cola, piyasadaki birçok içecek, alkol izleri ve hayvansal kökenli maddeler içerdiğinden sağlık, vejeteryan ve dini inanç kaynaklı satın alma tercihini kullanan tüketicileri de unutmayıp ihtiyaçlarına cevap verebilecek içerikte ürünler piyasaya çıkarmayı hedeflemiş durumda.

Alkolsüz içecek alanında geliştirdikleri ve ürettikleri ürünlerle birçok ödül alan marka, Sultan Cola’nın içeriğinde Çörek Otu kullanarak bir ilk’e imza atmış oldu. İnsan sağlığını ön planda tuttuklarını belirten marka yetkilileri, doğanın doğal faydalarının her alanda insanın sağlığına sunulması gerektiğini düşünüyorlar.

“Doğaya doğru atılan her geri adım, iyi bir geleceğe doğru atılmış bir adımdır,” diyerek, enerji içeceği ve soğuk çay gibi diğer içecek çeşitlerini de doğal kaynaklardan elde ederek düşük kalorili ve doğal tatlandırıcılı olarak üreteceklerini dile getiriyorlar. Sultan Cola’dan sonra Sultan Power Drink ve Sultan Ica Tea meşrubatları da tüketiciyle buluşmak için sabırsızlanıyor.