DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Yolcu otobüsü ve tren feci şekilde birbirine girdi!

Yolcu otobüsü ve tren feci şekilde birbirine girdi!

ABD’de bir yolcu otobüsü ve tren feci şekilde birbirine girdi. Meydana gelen korkunç kazada ilk belirlemelere göre en az 3 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Amerika’nın Mississipi eyaletinden kalkan tren, yolcu otobüsü ile birbirine girdi. Çarpışmanın etkisi ile yaklaşık 100 metre sürüklenen otobüs paramparça oldu. Yolcu otobüsünün içerisinde de 50 kişinin bulunduğu aktarıldı. Korkunç kaza bölgedeki

ABD’de bir yolcu otobüsü ve tren feci şekilde birbirine girdi. Meydana gelen korkunç kazada ilk belirlemelere göre en az 3 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Amerika’nın Mississipi eyaletinden kalkan tren, yolcu otobüsü ile birbirine girdi. Çarpışmanın etkisi ile yaklaşık 100 metre sürüklenen otobüs paramparça oldu. Yolcu otobüsünün içerisinde de 50 kişinin bulunduğu aktarıldı. Korkunç kaza bölgedeki vatandaşların yüreğini ağızına getirdi. Otobüsün içerisindeki 50 kişi ise büyük felaket eşiğinden döndü.

Yolcu otobüsü ve tren feci şekilde birbirine girdi!

Korkunç kazanın hemen ardından olay yerine çok sayıda sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemelerin ardından otobüsün içerisindeki 3 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. 3 kişinin hayatını kaybettiği feci kazada çok sayıda yolcu da yaralandı. Yaralı vatandaşlar ise bölgeye en yakın hastaneye gönderildi.

yolcu otobüsü ve tren feci şekilde birbirine girdi

Ünlü kayak merkezine çığ düştü! Çok sayıda kişi…

Fransa ile İtalya sınırında bulunan ünlü kayak merkezine çığ düştü. Çok sayıda kişi çığ altında kaldı fakat sağ olarak kurtarıldılar.

Alpler’deki ünlü kayak merkezi olan Tignes’a çığ düştü. Kayak merkezinde bir ay öncede çığ felaketi yaşanmıştı. Düşen çığın ardından görüş mesafesinin çok düşük olmasına karşı acil durum ekipleri zar zor olay yerine intikal etti. Çalışmalar devam ederken yetkililerden yürekleri ağıza getiren açıklama geldi. Acil durum ekipleri çok sayıda vatandaşın çığ altında kaldığını açıkladı.

Çok sayıda kişi enkaz altında kaldı

Tinges’te yaşanan çığ felaketi bölgede yaşayan vatandaşları korkuttu. Olayın ardından resmi yetkililer ise çığın altında kalan çok sayıda vatandaşın sağ olarak kurtulduğunu açıkladı. Bu haber merakla bekleyen vatandaşların yüreklerine su serpti. Fakat geçtiğimiz Şubat ayında düşen çığda 4 kişi hayatını kaybetmişti.