DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Zuhal Topal’da büyük şok! Gelin adayı bütün herşeyi ifşa etti.

Zuhal Topal’da büyük şok! Gelin adayı bütün herşeyi ifşa etti.

Star Tv ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal’da büyük şok! Programın en gözde adaylarından Esmira, bütün herşeyi ifşa etti.Son zamanlarda bir çok skandal haberler ile gündeme gelen izdivaç programlarından Zuhal Topal’la da herşey açığa çıktı. Programın en gözde gelin adaylarından olan Esmira, kendi çektiği video ile programda yaşanan bütün gerçekleri itiraf etti. Gelin adayının yaptığı bu açıklamalar

Star Tv ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal’da büyük şok! Programın en gözde adaylarından Esmira, bütün herşeyi ifşa etti.Son zamanlarda bir çok skandal haberler ile gündeme gelen izdivaç programlarından Zuhal Topal’la da herşey açığa çıktı. Programın en gözde gelin adaylarından olan Esmira, kendi çektiği video ile programda yaşanan bütün gerçekleri itiraf etti. Gelin adayının yaptığı bu açıklamalar gündeme bomba gibi oturacak. Peki Zuhal Topal gelen bu iddialara ne diyecek?

Zuhal Topal’da büyük şok!

Zuhal Topal’la programının gelin adayı Esmira, karşısına çıkarılan gariban damat adayları ile gündeme geliyordu. Programdan ayrıldıktan sonra çektiği video ile bu durumun kanal yönetimi tarafından bilinçli olarak yapıldığını iddia etti. Esmira, “Bana çok talip geliyordu. Hiçbirini çıkarmadılar. Çıkardıkları taliplerde bana yakışacak talipler değildi. Bunu ekranda görünmem için bilerek yapıyorlardı” dedi. Ayrıca programdan kovulmadığını ve kendi isteği ile ayrıldığını belirtti. Bu durumu ise “Programdan kovulmam söz konusu değil” sözleri ile belirtti.Gelin adayı Esmira çektiği videoda ‘Merhaba arkadaşlar, nasılsınız. Size bir açıklama yapacağım. Ben o kanaldan kendim ayrıldım. Atılmadım, kovulmadım. Kısa süre içerisinde tutuldum, kanal beni hep istedi. Ayrılma sebebim beni hep locada oturttular. Benim talibim geliyordu. En çok talipte bana geliyordu. Ama beni çıkarmıyorlardı çünkü çaya gitmek zorunda kalacaktım. Kaç kere söyledim ‘Yapmayın, çıkarın’ diye ‘Hayır’ biz seni locada görmek istiyoruz dediler. Sonunda bıraktım kanalı, bana hiç yakışmayacak talipleri çıkarıyorlardı.’ dedi.