DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Mehmet Scholl, on yıllık eşinden ayrılıyor

Mehmet Scholl, on yıllık eşinden ayrılıyor

FC Bayern’in eski yıldız futbolcularından Mehmet Scholl’un evliliğinde son düdük çalındı. Alman basınına konuşan eski futbolcu ve spor yorumcusu, eşi Jessica Luther ile ayrılmaya karar verdiklerini doğruladı. FC Bayern takımının eski oyuncularından ve ARD televizyonunun spor yorumcularından Mehmet Scholl, on yıldır evli olduğu eşi Jessica Luther’den (37) ayrıldı. Alman basınına ayrılığı ile ilgili açıklamada bulunan

FC Bayern’in eski yıldız futbolcularından Mehmet Scholl’un evliliğinde son düdük çalındı. Alman basınına konuşan eski futbolcu ve spor yorumcusu, eşi Jessica Luther ile ayrılmaya karar verdiklerini doğruladı.

FC Bayern takımının eski oyuncularından ve ARD televizyonunun spor yorumcularından Mehmet Scholl, on yıldır evli olduğu eşi Jessica Luther’den (37) ayrıldı. Alman basınına ayrılığı ile ilgili açıklamada bulunan 46 yaşındaki spor adamı, “Jessica ve ben ayrı yollardan gitmeye karar verdik. Çocuklarımızın menfaati icabı özel hayat sınırlarımızı kabul etmenizi rica ediyorum” dedi.Polli (10) ve Josefine (8) adlı iki kızları olan Scholl ve Luther, bu kararı geçtiğimiz yılın sonunda almış. Ayrılan çift, çocukların annede kalması yönünde anlaşmış. Hemen boşanma yoluna gitmeyen çiftin boşanmasında taraflardan birinin yeni bir ilişkiye girmesi gibi bir neden etkili olmamış. 2007 yılında evlenen çift toplum içinde de pek birlikte görünmüyorlardı.

İLK EVLİLİĞİNDEN OLAN OĞLU DA FUTBOLCU

Scholl ilk kez bir evliliğe son vermiyor. İlk evliliğini 1993 ila 1996 yılları arasında Susanne Pfannendörfer ile gerçekleştiren spor adamının bu evlilikten bir oğlu var. 20 yaşındaki oğlu Lucas da bir futbolcu ve babası gibi sözleşmeli olarak FC Bayern’de oynuyor. Bununla birlikte Lucas babası gibi Bundesliga’da oynamayı henüz başarmış değil. Lucas en son dördüncü ligde oynamıştı.

MEHMET SCHOLL, SEKİZ KEZ ALMANYA, BİR KEZ DE AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

Mehmet Scholl bu takımda büyük bir kariyer elde etmiş ve sekiz kez Almanya şampiyonu, bir kez Avrupa şampiyonu (1996) ve bir kez de Şampiyonlar Ligi’ni (2001) kazanmıştı.Eski futbolcu, 2008 yılından bu yana devlet televizyonu ARD’de spor uzmanı olarak görev yapıyor ve eleştirileri ile tanınıyor. Birkaç milli takım oyuncusu hakkında sarf ettiği sözler ülke çapında büyük tartışmalara yol açmıştı.

ANNESİ YENİDEN EVLENİNCE ÜVEY BABASININ SOYADINI ALDI

Mehmet Scholl, Türk bir baba ile Alman bir annenin çoğu olarak Mehmet Tobias Yüksel ismiyle Karlsruhe’de dünyaya geldi. Anne-babası ayrılınca annesinde kalan Mehmet Tobias Yüksel, daha sonra annesinin evlendiği üvey babasının soyadı olan Scholl’ü aldı.