DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Antibiyotik etkili tarif

Antibiyotik etkili tarif

Antibiyotik kullanımının zararlarını bilmeyen yoktur. Her ne kadar tedavi için kullanmak zorunda kalsak ta yine de antibiyotiklere sıcak bakamıyoruz. Böyle durumlarda antibiyotik etkili tarifler araştırıp onları uygulamaya çalışıyoruz. Bulduğumuz tariflerle antibiyotiklere veda edip doğal yollarla tüm bakteri ve enfeksiyonların üstesinden gelmek istiyoruz. Evet, bu yazımızda yer alan antibiyotik etkili tarif bakterilerden kendimizi arındırmamızı sağlayacak!Hepimizin vücudunda

Antibiyotik kullanımının zararlarını bilmeyen yoktur. Her ne kadar tedavi için kullanmak zorunda kalsak ta yine de antibiyotiklere sıcak bakamıyoruz. Böyle durumlarda antibiyotik etkili tarifler araştırıp onları uygulamaya çalışıyoruz. Bulduğumuz tariflerle antibiyotiklere veda edip doğal yollarla tüm bakteri ve enfeksiyonların üstesinden gelmek istiyoruz. Evet, bu yazımızda yer alan antibiyotik etkili tarif bakterilerden kendimizi arındırmamızı sağlayacak!Hepimizin vücudunda birçok bakteri var. Mesela midemizde çok sayıda bakteri bulunuyor. Ancak bu bakterilerin bazıları iyi huylu bazıları kötü huyludur. Bu kötü huylu bakteriler, çeşitli hastalıklara neden olup oldukça da tehlikeli sonuçlara da yol açabilir.  Aşağıda bahsedeceğimiz tarif bu kötü huylu bakterilerden kurtulmamızı sağlayacak.

İki malzemeli, antibiyotik etkili tarif  

Bu tarifin malzemeleri zeytinyağı ve incir. Bu ikili özellikle kıyı bölgelerde çok sık birlikte kullanılıyor.  Zeytinyağının içinde bekletilen incir, midenizdeki kötü huylu bakterilerden bakterilerden kurtulabilmek için oldukça etkili. Doğal ve güvenilir olan bu iki malzemeli tarif, mide problemleri, hemoroid, yüksek kolesterol, anemi, astım, bronşit ve hatta kısırlık gibi birçok hastalığa çare olması için kullanılıyor. Hatta bazı kadınlar, bu tarifin hamile kalmalarına da yardımcı olduğunu bile söylüyor.İncirin en yüksek kalsiyum kaynağı besinlerden biri olduğunu ve süt ürünlerine alerjisi olanların kalsiyum ihtiyaçlarını karşılayabilmek için incir tükettiklerini biliyor muydunuz?İncir ayrıca besin ve lif yönünden de zengin bir meyvedir. Bu yüzden laksatif (bağırsak yumuşatıcı) etkisi de vardır.İncir kilo vermeye de yardımcıdır. İyi bir potasyum kaynağı olduğundan kan basıncını ve diğer vücut fonksiyonlarını dengelemede de oldukça etkilidir.Koroner kalp krizlerini önlemede ve kan basıncını dengelemede de incir, Omega 3 Ve Omega 6 bakımından zengin olmasıyla ön plana çıkıyor.İncir içerdiği C Vitamini sayesinde cildin renginin daha parlak görünmesini de sağlıyor.

Zeytinyağı ve incirle hazırlanan antibiyotik etkili tarif nasıl hazırlanır ve nasıl kullanılır?

Gerekli Malzemeler:*40 tane kuru incir*450 gram kadar zeytinyağıHazırlanışı:*Kuru incirler 500 gramlık bir kavanozun içine koyulup üstüne de zeytinyağı eklenir. Bu karışım 40 gün boyunca ağzı kapalı bir kapta bekletilir.*40 günün sonunda her öğünden önce bir adet incir yemek şartıyla tüketilir.