DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Galatasaray yönetiminden Sneijder’e inanılmaz para cezası

Galatasaray yönetiminden Sneijder’e inanılmaz para cezası

Galatasaray yönetimi 1 Temmuz olarak belirlenen antermanlara katılmayan Wesley Sneijder’e benzeri görülmemiş bir ceza verdi.

Galatasaray’da 10 numaralı formayı giyen Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ve yönetimin arası açıldı. Tarihi belirlenen antermana katılmayan yıldız futbolcu astronomik bir ceza ile karşı karşıya kaldı. Ayrıca yönetime karşı bir röportajda sarf ettiği sözlerde para cezası için bir diğer sebeplerinden.Geçen sezonda gereksiz olarak görülen kartlar ve birçok röportajda teknik direktör ve yönetime karşı tutunduğu tavır yönetimin sabrını taşırdı. Wesley Sneijder en sonunda sezon kampına da belirlenen tarihte çıkmayın astronomik bir ceza ile karşılaştı. Yönetim Wesley Sneijder’in bu tutumuna karşı ceza olarak oyuncuya 2.2 milyon Euro’luk bir fatura kesti. Verilen cezayı Wesley Sneijder’in menajerliğini yapan Guido Albers’e ileten yönetim noter aracılığı ile de tebliğ etti.Birkaç hafta önce Guido Albers ile yüz yüze görüşen yönetim, oyuncu tarafından medyaya yapılan açıklamalardan duyulan rahatsızlık iletildi. Ayrıca Wesley Sneijder’in medyaya demeç verirken sözlerini daha dikkatli seçmesi istendi.

WYZDFRU9773905
Wesley Sneijder’e 2.2 milyon Euro’luk ceza
Galatasaray yönetiminin 10 numaralı formayı giyen Wesley Sneijder’e verdiği 2.2 milyon Euro’luk ceza tarihe geçti. Ülkemizde daha önce birçok kez birçok futbolcu para cezasına çarptırıldı ancak verilen bu para cezası aralarında en astronomik olanı.Verilen bu ceza ise Galatasaray taraftarını oldukça sinirlendirdi. Yönetime başa geldiğinden beri birçok kez eleştriler yağdıran Galatasaray taraftarı yönetimin son hareketi bardağı taşıran son damla oldu. Sosyal medyada örgütlenen Galatasaray taraftarı Facebook ve Twitter’dan “GalatasaraydaBoykotVar” etiketiyle kampanya başlattı.Hollandalı futbolcuya verilen cezanın yanı sıra takımda para cezası alan 13 oyuncu daha var. Bu cezaların sebebiyse gereksizce görülen kartlar. Yönetim futbolcuların gördüğü gereksiz kartlara tepki de gösterdi.2013 yılında takıma katılan Hollandalı yıldız futbolcu Wesley Sneijder’in geçen sezon sona eren mukabelesi yenilenmişti. Yeni sözleşmeyle beraber Wesley Sneijder 2018 yılına kadar Galatasaray’a bağlandı. Avrupa’da çoğu kulübün listesinde bulunan yıldız furbolcunun serbest kalma bedeli 7.5 milyon Euro olarak belirlendi. Eğer Avrupa kulüplerinden biri Sneijder’i razı edip 7.5 milyon Euro’yu gözden çıkarırsa oyuncuyu kadrosuna katabilir.Wesley Sneijder’in menajeri Galatasaray yönetiminin bu tavrında oyuncunun kadroda tutulmak istememesinin etken olduğunu düşünüyor. Oyuncu cephesi yönetimin kendileriyle daha açık bir şekilde iletişim kurmasını istiyor.