DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İstanbullu Gelin yeni bölümde Faruk ile Osman Yüzleşiyor!

İstanbullu Gelin yeni bölümde Faruk ile Osman Yüzleşiyor!

Star Tv kanalının sevilen dizisi İstanbullu Gelin, 42. yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İstanbullu Gelin yeni bölümde Faruk ile Osman Yüzleşiyor! Yeni bölümde Senem ile Akif’in nikahlarının oldukça hareketli geçeceğini gördüğümüz fragmanda, Faruk ile Osman’ın da arasında soğuk rüzgarlar esecektir. Peki Faruk ile Osman arasında neler yaşanacak? Süreyya, bu durum karşısında nasıl bir tavır sergileyecek?

Star Tv kanalının sevilen dizisi İstanbullu Gelin, 42. yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İstanbullu Gelin yeni bölümde Faruk ile Osman Yüzleşiyor! Yeni bölümde Senem ile Akif’in nikahlarının oldukça hareketli geçeceğini gördüğümüz fragmanda, Faruk ile Osman’ın da arasında soğuk rüzgarlar esecektir. Peki Faruk ile Osman arasında neler yaşanacak? Süreyya, bu durum karşısında nasıl bir tavır sergileyecek? Adem, annesinin büyük sırrını öğrenmesinin ardından neler yaşayacak? İşte İstanbullu Gelin, yeni bölüm ile ilgili tüm detaylar…

İstanbullu Gelin 42. yeni bölüm fragmanını izlemek için tıklayınız.

İstanbullu Gelin yeni bölümde neler yaşanacak?

Geçtiğimiz bölümde Garip’in fenalaşarak kalp krizi geçirmesi konağı da derinden etkilemişti. Süreyya’nın Garip ile ilgili sergilediği ılımlı tavır konakta kardeşler arasında da etkili olacak ve Esma ile Garip’in arasında artı hiçbir engel kalmayacaktı. Artık rahat bir nefes alan Esma Sultan, bu sefer de oğullarının karşı karşıya gelmesiyle köşeye sıkışacaktır.

Adem’in intihar etmesine neden olan annesinin büyük sırrı, Faruk, Esma ve Süreyya arasında gizli tutulması konakta tepkilere neden olacaktır. Öte yandan yeni bölüm fragmanında gördüğümüz üzere Sanem ile Akif’in nikahı sırasında Osman ile Burcu tartışmaya başlarlar. Burcu’nun Osman’ın Süreyya’ya olan sevgisini dile getirdiğini duyan Faruk, Osman ile yüzleşir.

Nefes kesen yepyeni bölümü ile İstanbullu Gelin 42. bölüm bu akşam Star Tv’de!