DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Muhafazakar tatil için doğru tercih! “islamiotel.com”

Muhafazakar tatil için doğru tercih! “islamiotel.com”

Turizm sektörü bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de son yıllarda farklı arayışlara girmiş durumda. Özellikle muhafazakar aileler için sunulan seçeneklerin günden güne arttığını görüyoruz. Tatil, çoğumuz için koskoca bir yılın yorgunluğunu gidermek ve ailemizle birlikte huzur dolu vakit geçirmek demek. Aile bireylerinizin hepsinin dolu dolu yaşayacağı bir tatil istiyorsanız seçeceğiniz oteldeki bütün ayrıntıları incelemeniz gerekir.

Turizm sektörü bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de son yıllarda farklı arayışlara girmiş durumda. Özellikle muhafazakar aileler için sunulan seçeneklerin günden güne arttığını görüyoruz.

Tatil, çoğumuz için koskoca bir yılın yorgunluğunu gidermek ve ailemizle birlikte huzur dolu vakit geçirmek demek. Aile bireylerinizin hepsinin dolu dolu yaşayacağı bir tatil istiyorsanız seçeceğiniz oteldeki bütün ayrıntıları incelemeniz gerekir. Bu gönül rahatlığıyla bir tatil yapmanızı sağlayacaktır. Araştırmadan yapılan tercihler büyük bir hayal kırıklığı olabilir.

Muhafazakar insanlar tatillerinde biraz daha hassaslar. Dini vazifelerini yerine getirip helal çizgisinden uzaklaşmak istemiyorlar. İbadetlerini zamanında ve uygun bir yerde yapmanın yanında yedikleri içtiklerinin helalliği de onlar için oldukça önemli.

Peki, bu kadar çok muhafazakar otel, helal otel kavramının bolluğu içinde nasıl tercih yapacağız?

Bu çok kolay aslında. Yıllardır bu alanda tecrübeli ve sağlam referansları olan firmalar sizi hayal kırıklığına uğratmaz.

Bu firmaların en önemlilerinden biri 30 yıllık tecrübeleri ile Elçi Turizm’in bir kuruluşu olan islami otel Elçi Turizm yılda 65.000 alternatif tatil rezervasyonu ile sektörünün lokomotif acentesi konumunda.

ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetimi ve ISO9001 Kalite Yönetimi belgelerine sahip olan firma 500 kişilik uzman kadrosuyla muhafazakar tatil isteyenler için iyi bir tercih olarak görülüyor.

Azra Resort Otel!

Size ufak bir tatil tüyosu vermek istiyoruz.sterseniz İslami Hotel’in en önemli çalışma ortaklarından olan Olimpos ve Toros dağlarının eteğinde bulunan Azra Resort Otel’i yakından tanıyalım.

Evet, Azra Resort Otel denize sıfır konumuyla sizi masmavi pırıl pırıl bir denizle karşılıyor. Yeşilin cazibesiyle yorgunluğu unutturan Azra Resort Otel bölgenin en büyük iskelesiyle tatilinize büyük bir farklılık katabilir. Ayrıca mavi bayrak ödülüne de sahip olan otelin sahilleri temizliği yanında can güvenliği ile de biliniyor.

Bayanlar ve erkekler için özel hazırlanmış plajları bulunan Azra Resort Otel’de bilhassa hanımlar kumsalda rahat rahat güneşleyebilirler.

Hanımlar kendileri için özel hazırlanmış kaydıraklı havuzlarla doyasıya eğlenirken yine kadın-erkek ayrı ayrı hazırlanmış spalarla da bütün bir yılın yorgunluğunu atabilirler.

Azra Resort Otel’in muadillerinden bir farkı da 14 yaşına kadar olan çocuklarınızın ücretsiz olarak otelde konaklaması… Gerçekten en fazla 12 yaşa kadar bu imkanı sağlayan otellere göre Azra Resort büyük bir imkan sağlıyor.

 

Her yönüyle baktığınız zaman Azra Resort tam olarak muhafazakar bir tatil yapmak isteyenleri için birebir görünüyor.  Adı helal otel olup üç beş bayanın sığacağı küçük kumsallar yok burada. Hanımlar için de her şey düşünülmüş ve hizmete geçirirmiş. Artık birkaç dakika kumsalda kalmak yok! İstediğiniz kadar kumsal keyfi yaşayabilirsiniz.

Gün boyu süren animasyonlarla çocuklarınız eğlenirken akşam eğlencelerinde sunulan konserlerle de sizler keyfinize keyif katabilirsiniz. Eee tabii yemeklere de değinelim… Helal ve lezzetin buluşmasıyla ortaya çıkan çeşitleriyle ender bir mutfağa sahip… Yedikçe yiyeceksiniz…

Azra Resort Otel’in misafirlerinin memnuniyetine verdiği önem de dikkate değer. Personellerinin güler yüzü her ziyaretçisi tarafından dillendiriliyor. Bu da gelen misafirlerin henüz tatili bitmeden yeni rezervasyon yaptırma çabasıyla net olarak görülüyor.

Elçi Tur rezervasyonuyla Azra Resort Hotel’i tercih ederseniz pişman olmazsınız!

İnanın artık buna böyle güzel bir tatil sizin de hakkınız!