DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Ne kadar yaşayacağınızı öğrenmek istermisiniz?

Ne kadar yaşayacağınızı öğrenmek istermisiniz?

Herkes gibi sizde ne kadar yaşayacağınızı merak ediyor musunuz? Ne kadar yaşayacağınızı bilmek size ne katar? Peki ne kadar yaşayacağınızı nasıl öğrenirsiniz? İnsanların ne kadar yaşayacaklarını öğrenebilmeleri için geliştirilen kan testi ne kadar doğru? ABD’li bilim adamlarına göre, ne kadar yaşayacağınızı önceden öğrenmesi mümkün. Boston Üniversitesi’ne ait araştırmacıların bu kan testinin yaşa bağlı olarak çıkabilecek hastalıkları

Herkes gibi sizde ne kadar yaşayacağınızı merak ediyor musunuz? Ne kadar yaşayacağınızı bilmek size ne katar? Peki ne kadar yaşayacağınızı nasıl öğrenirsiniz?

İnsanların ne kadar yaşayacaklarını öğrenebilmeleri için geliştirilen kan testi ne kadar doğru? ABD’li bilim adamlarına göre, ne kadar yaşayacağınızı önceden öğrenmesi mümkün. Boston Üniversitesi’ne ait araştırmacıların bu kan testinin yaşa bağlı olarak çıkabilecek hastalıkları tahmin edebileceği kanısında.Yapılan araştırmada 6 yıllık bir süre içerisinde 5 bin yetişkin kişinin sağlık verileri incelendi. Sonrasında alınan verilerde bu kan testinin kanser, diyabet, kalp gibi rahatsızlıkların habercisi olabileceği görüldü.Paola Sebastiani ve Thomas Perls: “Geleceğimizi önceden tahmin etmek için gerekli veriler kan değerlerimizde. Bu araştırmayla, bir insanın yaşlılığında ne gibi hastalıklarla karşılayacağını belirlemek, hatta ömrünün uzunluğu hakkında bir fikir edinmek mümkün olabilir.” dediler.