DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
No 309’dan kötü haber | O isim diziden ayrılıyor

No 309’dan kötü haber | O isim diziden ayrılıyor

Fox Tv’nin ekranlara bağlayan dizisi No 309’dan kötü haber geldi. Dizide rol alan ustan oyuncu Sumru Yavrucuk, No 309’dan ayrılacağını açıkladı. Fox Tv ekranlarında her Çarşamba yayınlanan kahkahanın eksik olmadığı No 309 dizisinden gelen haber tüm hayranlarını üzdü. Lale ve Onur’un sıradışı aşkını konu alan dizide Songül Yenilmez karakterini canlandıran Sumru Yavrucuk diziden ayrılacağını açıkladı. No

Fox Tv’nin ekranlara bağlayan dizisi No 309’dan kötü haber geldi. Dizide rol alan ustan oyuncu Sumru Yavrucuk, No 309’dan ayrılacağını açıkladı.

Fox Tv ekranlarında her Çarşamba yayınlanan kahkahanın eksik olmadığı No 309 dizisinden gelen haber tüm hayranlarını üzdü. Lale ve Onur’un sıradışı aşkını konu alan dizide Songül Yenilmez karakterini canlandıran Sumru Yavrucuk diziden ayrılacağını açıkladı.

No 309’dan kötü haber

No 309'dan kötü haber

Sumru Yavrucuk, Akasya’da kameraların objektifine yansıdı. Kameralara yansıyan usta oyuncu yeni bir sinema filmi hazırlığında olduğunu ve bu sebepten dolayıda No 309’dan ayrılacağını açıkladı. No 309’dan son olarak da Pelinsu karakterine can veren İrem Helvacı ayrılmıştı. Sumru Yavrucuk dizide Lale’nin annesi Songül Yenilmez karakterini canlandırıyordu.