DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Diriliş Ertuğrul yılbaşı nedeniyle yayınlanmayacak – 4 Ocak

Diriliş Ertuğrul yılbaşı nedeniyle yayınlanmayacak – 4 Ocak

“Diriliş Ertuğrul dizisi yılbaşı haftası yayınlanacak mı?” soruları yanıt buldu. Reyting rekorları kıran dizi bu hafta yayınlanmayacak.

TRT1’in en çok izlenen dizisi ‘Diriliş Ertuğrul’dan hayranlarını üzecek haber geldi. Çarşamba günlerinin reyting rekortmeni dizisi ‘Diriliş Ertuğrul’un herkes bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyordu.En son 71. bölümüyle ekranlara gelen dizinin 72. bölüm fragmanı yayınlanmamıştı. Yapımcılarının yaptığı açıklamaya göre dizi bu hafta yayınlanmayacak.Diriliş Ertuğrul’un 72. bölümü 11 Ocak Çarşamba akşamı, saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında olacak.Diriliş Ertuğrul

Diriliş Ertuğrul 71. bölümünde neler oldu?

Candar bey, Ertuğrul’u Aslıhan ile evlendirmek istiyor. Ertuğrul’un bu isteğe tepkisi ne olacak? Ertuğrul ve Aslıhan evlenecek mi?Çevresindeki tehlikelere karşı bir adım atması gereken Candar Bey kızı Aslıhan’ı Ertuğrul ile evlendirmek ister. Ertuğrul’a kızı ile evlenmesini istediğini söyler. Ertuğrul Candar bey karşısında büyük şaşkınlık yaşamaktadır.Ertuğrul Halime ve Candar Bey arasında gidip gelmektedir. Herkesin aklında aynı soru ‘kimi seçecek?’. Ertuğrul davasını mı seçecek yoksa her şeyden öte sevdiği Halimeyi mi? Ertuğrul için karar vermek hiç kolay olmayacaktır.Ertuğrul bey, Hanlı Pazar’ın hakimiyetini ele geçirir. Hanlı Pazar’da siyasi ve ticari bağları güçlendirmek isteyen Ertuğrul, Toy meclisi düzenler. Ertuğrul’un düzenlediği toy’a katılan Sadettin Köpek, yeni sorunların fitilini ateşleyecektir. Ertuğrul beyin yeni sorunlar karşısında nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.