DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
TJK TV frekans bilgileri

TJK TV frekans bilgileri

Türksat 4A uydusu üzerinde “at yarışı sporu” temasıyla yayın yapan tek kanal olma özelliğiyle 2004 yılından günümüze yayın faaliyetlerini sürdüren TJK TV hakkında internet ortamında bir çok merak edilen soru bulunuyor. Bunlara TJK Tv frekans bilgileri nedir, internet üzerinden nasıl izlenir, hangi uydularda yayın yapmaktadır gibi soruları örnek gösterebiliriz. Tüm bu soruların ve daha fazlasının

Türksat 4A uydusu üzerinde “at yarışı sporu” temasıyla yayın yapan tek kanal olma özelliğiyle 2004 yılından günümüze yayın faaliyetlerini sürdüren TJK TV hakkında internet ortamında bir çok merak edilen soru bulunuyor. Bunlara TJK Tv frekans bilgileri nedir, internet üzerinden nasıl izlenir, hangi uydularda yayın yapmaktadır gibi soruları örnek gösterebiliriz. Tüm bu soruların ve daha fazlasının cevabını siz değerli ziyaretçilerimiz için bu makalede derledik.

TJK TV, tam anlamıyla “Türkiye Jokey Kulübü Televizyonu” yayın hayatına 1 Nisan 2004 tarihinde başlayan ‘at yarışı sporu’ temasıyla yayın yapan televizyon kanalıdır. Kanalda günün yarış programları canlı yayınlanırken, diğer saatlerde ise yarışlara dair bilgilere yer veriliyor.

TJK TV frekans bilgileri nedir, hangi uydularda yayın yapmaktadır?

TJK TV, Türksat 4A ve Eutelsat 7A uyduları üzerinden yayın faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir. Bunun yanında Digitürk, D-Smart ve Tivibu platformlarında da yayınları bulunmaktadır.

Türksat 4A Eulsat 7A
Frekans: 12245 MHz Frekans: 10845 Mhz
Sembol Oranı: 27500 Sembol Oranı: 30000
Polarizasyon: (H) Yatay Symbol Rate: (H) Yatay
FEC: 5/6 FEC: 5/6
Modülasyon: DVB-S2 , 8PSK Modulasyon: DVB-S2 QPSK

TJK TV internet üzerinden nasıl canlı izlenir?

Televizyon karşısında olamadığımız zamanlarda da TJK TV’nin canlı yayınına ulaşmak mümkün. İnternet erişiminin olduğu her yerde canlitv.com aracılığıyla kanalın canlı yayınına ulaşabilir, anlık at yarışlarını ve kanalda yayınlanan programları izleyebilirsiniz.

Canlitv’yi hemen ziyaret etmek için ‘TJK TV canlı izle‘ bağlantısına tıklayabilir veya tarayıcınızın adres bölümüne https://canlitv.com yazarak siteye ulaşabilirsiniz.