DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fenerbahçe’de gündem PSG’li Metehan Güçlü!

Fenerbahçe’de gündem PSG’li Metehan Güçlü!

Sarı-lacivertliler, Fransız ekibi Paris Saint-Germain’in U-19 takımında forma giymekte olan 17 yaşındaki Metehan Güçlü ile ilgileniyor. Oyuncunun danışmanlarından biri başta Fenerbahçe olmak üzere Türk ekiplerinin Metehan Güçlü ile ilgilendiğini doğruladı. Metehan, santrafor bölgesinde forma giymekte. Türkiye U-17 milli takımında 2 gol kaydetti 17 yaşındaki genç oyuncu milli takım tercihini Türkiye’den yana kullandı. EURO 2016 (U-17)

Sarı-lacivertliler, Fransız ekibi Paris Saint-Germain’in U-19 takımında forma giymekte olan 17 yaşındaki Metehan Güçlü ile ilgileniyor.

Oyuncunun danışmanlarından biri başta Fenerbahçe olmak üzere Türk ekiplerinin Metehan Güçlü ile ilgilendiğini doğruladı. Metehan, santrafor bölgesinde forma giymekte.

Türkiye U-17 milli takımında 2 gol kaydetti

17 yaşındaki genç oyuncu milli takım tercihini Türkiye’den yana kullandı. EURO 2016 (U-17) elemelerinde İngiltere, Ukrayna ve Finlandiya’ya karşı forma giyerken bu maçlarda 2 gol kaydetti. Türkiye U-18 takımında da 2 maça çıktı.

Bunun dışında Paris Saint-Germain U-19 takımında yeni başlayan kariyerini sürdürüyor. Genç oyuncu Fransız ekibiyle UEFA Gençlik Ligi’nde Arsenal ve RB Salzburg U-19’a karşı forma giydi.