DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Lyon, Beşiktaş’a deplasman değil

Lyon, Beşiktaş’a deplasman değil

Fransa ve Avrupa’da yaşayan Beşiktaş taraftarları takımlarını Lyon’daki maçta yalnız bırakmayacak. L’Equipe’in haberine göre OL Park’daki UEFA Avrupa Ligi çeyrek final maçında 15 bin Türk taraftar tribünde olacak. Türkiye’nin Avrupa’daki tek temsilcisi Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final maçında 13 Nisan’da Fransız ekibiyle karşılaşacak. Fransa’nın önde gelen spor gazetelerinden L’Equipe bu önemli maç için 15 bin

Fransa ve Avrupa’da yaşayan Beşiktaş taraftarları takımlarını Lyon’daki maçta yalnız bırakmayacak. L’Equipe’in haberine göre OL Park’daki UEFA Avrupa Ligi çeyrek final maçında 15 bin Türk taraftar tribünde olacak.

Türkiye’nin Avrupa’daki tek temsilcisi Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final maçında 13 Nisan’da Fransız ekibiyle karşılaşacak. Fransa’nın önde gelen spor gazetelerinden L’Equipe bu önemli maç için 15 bin Türk taraftarın bilet aldığını açıkladı. Lyon yönetimi bu durumun farkı vararak satışları durdursa da iş işten geçti. 60 bin kapasiteye sahip OL Park’ın 4’te 1’ini Beşiktaşlılar dolduracak.

“Avrupa’da yaşayan Türkler kenetliyor”

Fransız basınında “İster futbol ister basketbol maçı olsun, bir Türk takımı Avrupa’da önemli bir karşılaşmaya çıkacağı zaman yurt dışında yaşayan Türkler kenetleniyor. Beşiktaş taraftarının 15 bin kişi ile OL Park’a gelecek olması Lyon’un ev sahibi avantajını ortadan kaldıracaktır” ifadeleri yer aldı.