DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kerem Demirbay Bundesliga ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzaladı

Kerem Demirbay Bundesliga ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzaladı

Galatasaray ile de adı anılan Kerem Demirbay, Bundesliga’dan ayrılmadı. Hoffenheim 2019 yılında sözleşmesi bitecek olan oyuncunun sözleşmesini 2021 yılına kadar uzattı.Alman ekibinin resmi internet adresinden yapılan açıklamada Demirbay’ın 2019 yılında bitecek olan sözleşmenin 2021 yılına kadar uzatılacağı açıklandı.Bu sezon Bundesliga’da 16 maça çıkan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu 3 gol kaydederken 6 da asist yaparak

Galatasaray ile de adı anılan Kerem Demirbay, Bundesliga’dan ayrılmadı. Hoffenheim 2019 yılında sözleşmesi bitecek olan oyuncunun sözleşmesini 2021 yılına kadar uzattı.Alman ekibinin resmi internet adresinden yapılan açıklamada Demirbay’ın 2019 yılında bitecek olan sözleşmenin 2021 yılına kadar uzatılacağı açıklandı.Bu sezon Bundesliga’da 16 maça çıkan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu 3 gol kaydederken 6 da asist yaparak takımının yükselişinde büyük pay sahibi oldu.

Kerem Demirbay hangi milli takımı seçecek

 Demirbay geçtiğimiz Kicker dergisine bir açıklama yaptı. Danışmanıyla birlikte TFF yetkilileriyle bir görüşme gerçekleştirdiğini söyleyen Kerem Demirbay ancak çifte vatandaş olarak Türkiye forması giyeceğini açıkladı. Bu durumun gerçekleşmesi durumunda her teklife açık olduğunu da sözlerine ekledi.Almanya’dan herhangi bir milli takım teklifi gelmediğini söyleyen Demirbay böyle bir teklifin gerçeğe dönüşmesi halinde mutlu olacağını sözlerine ekledi. Türk ve Alman 21 yaş altı milli takımlarında görev yapmakta olan Demirbay 2013 yılından bu yana Hoffenheim forması giymekte. Genç isim 2013 yılında yaklaşık 2 milyon avro bonservis bedeli ile Hamburg’tan Hoffenheim’a transfer olmuştu.

Galatasaray’da istemişti

Kerem Demirbay’ın ismi daha önce Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray ile de anılmıştı. Selçuk İnan’a alternatif olabilecek ve yakın gelecekte de onun pozisyonunda sahne alacak bir isim arayan Sarı-Kırmızılılar, bu oyuncu için girişim yapmış fakat Alman kulübünden olumlu yanıt gelmemişti.