DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur 27 Ocak / 342. Bölüm Fragmanı – Sürpriz gelişme!

Kısmetse Olur 27 Ocak / 342. Bölüm Fragmanı – Sürpriz gelişme!

Fenomen program Kısmetse Olur’un merakla beklenen ‘Kısmetse Olur 342. bölüm fragmanı’ yayınlandı. Kısmetse Olur 27 Ocak fragmanı merakla bekleniyor. Kısmetse Olur 27 Ocak / 342. Bölüm Fragmanı izle…Kısmetse Olur evine bugün Berker’e gelen börek damgayı vurdu. Berker’e dışarıdan bir tepsi börek ve notlar geldi. Berker ise ilk olarak böreği Gözde’nin gönderdiğini sandı fakat notlar arasında ‘zaman

Fenomen program Kısmetse Olur’un merakla beklenen ‘Kısmetse Olur 342. bölüm fragmanı’ yayınlandı. Kısmetse Olur 27 Ocak fragmanı merakla bekleniyor. Kısmetse Olur 27 Ocak / 342. Bölüm Fragmanı izle…Kısmetse Olur evine bugün Berker’e gelen börek damgayı vurdu. Berker’e dışarıdan bir tepsi börek ve notlar geldi. Berker ise ilk olarak böreği Gözde’nin gönderdiğini sandı fakat notlar arasında ‘zaman sen olmayınca geçmiyor’ yazısı dikkat çekti. Ondan sonra başka birisinden geldiği anlayan Berker şoke oldu. Gelinler evine verilen vtr’nin ardından Gözde küplere bindi. Damatlar evine koşar adımlarla giden Gözde, Berker’le tartışmaya başladı.

Kısmetse Olur 27 Ocak / 342. Bölüm Fragmanı

Peki Berkeer’e gelen börekleri kim gönderdi? Adnan ise bu kişinin Serap olma ihtimali üzerinde duruyor. Berker de kimin gönderdiğini bilmediğini ifade etse de sanki bişeylerden korktuğu görünüyordu. Tahmin ettiği birinin olduğunu ve o kişinin de kendisi ile görüşmede bulunmayacak birisinden geldiğini düşündü. Gözde bu olayın ardından Berker’in dışarıda bir sevgilisi olduğunu düşündü. Aralarında tartışma büyüyen çift soluk soluğa kaldı. Gözde ise daha fazla dayanamayıp evi terk etti. Bakalım Kısmetse Olur’da yarın neler olacak?