DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Luis Nani, Türk ekibine önerildi

Luis Nani, Türk ekibine önerildi

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen Luis Nani, tekrar Süper Lig’e dönebileceği iddia edildi. Kariyerini Valencia’da sürdüren oyuncu eski takımının ezeli rakibinde forma giyebilir. A Spor muhabiri Portekizli oyuncunun Beşiktaş’a önerildiğini, Siyah-beyazlı yönetim ve Luis Nani’nin de transfere sıcak baktığını iddia etti. Luis Nani’nin Fenerbahçe ve Valencia kariyeri 2015-16 sezonunda 5 milyon Euro bonservis bedeliyle Manchester

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen Luis Nani, tekrar Süper Lig’e dönebileceği iddia edildi. Kariyerini Valencia’da sürdüren oyuncu eski takımının ezeli rakibinde forma giyebilir.

A Spor muhabiri Portekizli oyuncunun Beşiktaş’a önerildiğini, Siyah-beyazlı yönetim ve Luis Nani’nin de transfere sıcak baktığını iddia etti.

Luis Nani’nin Fenerbahçe ve Valencia kariyeri

2015-16 sezonunda 5 milyon Euro bonservis bedeliyle Manchester United’dan Fenerbahçe’ye transfer oldu. Çubuklu formayla sahaya çıktığı 47 maçta 12 gol atarken 13 de asist yaptı.

Aynı sezonun bitimiyle başlayan EURO 2016’da Portekiz’in kupayı müzesine götürmesinde büyük pay sahibi olan Nani, birçok takımın dikkatini üzerine çekti. Ve çok geçmeden 8 milyon Euro bonservis bedeli ödeyen Valencia, oyuncuyu kadrosuna kattı. Böylece oyuncunun Fenerbahçe kariyeri sonlanmış oldu.

Valencia formasını La Liga’da 18 kez terletti. Bu maçlarda 3 gol ve 7 asistle oynadı.

Kötü sezonlarından birini geçiren İspanyol ekibi 26 maç sonunda 23 puanla 13. sırada bulunuyor.