DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
The Telegraaf: Fenerbahçe, Mesut Özil’e transfer teklifinde bulundu

The Telegraaf: Fenerbahçe, Mesut Özil’e transfer teklifinde bulundu

İngiltere’nin önde gelen medya kuruluşlarından The Telegraaf, yaptığı haberle gündeme bomba gibi düştü. Ortaya atılan iddiaya göre Fenerbahçe, Alman futbolcu için Arsenal’e transfer teklifinde bulundu. UEFA’nın finansal fair-play kıskacında bulunan Fenerbahçe’nin adının Mesut Özil ile birlikte anılması kafalarda büyük soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu. The Telegraaf, oyuncusunu bedava kaybetmek istemeyen Arsenal’in Mesut Özil’e gelecek transfer

İngiltere’nin önde gelen medya kuruluşlarından The Telegraaf, yaptığı haberle gündeme bomba gibi düştü. Ortaya atılan iddiaya göre Fenerbahçe, Alman futbolcu için Arsenal’e transfer teklifinde bulundu.

UEFA’nın finansal fair-play kıskacında bulunan Fenerbahçe’nin adının Mesut Özil ile birlikte anılması kafalarda büyük soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu.

The Telegraaf, oyuncusunu bedava kaybetmek istemeyen Arsenal’in Mesut Özil’e gelecek transfer tekliflerini düşüneceğini yazdı. Ayrıca Fenerbahçe’nin Mesut Özil için yıllık 6 milyon Euro’yu gözden çıkardığı ifade edildi.

Bonservis ücretinin nasıl ödeneceği merak konusu

Sarı-lacivertliler UEFA ile yaptığı anlaşma gereğinde oyuncu satmadan hernagi bir ismi kadrosuna katamıyor. Bu nedenle yıldız oyuncunun bonservis ücretinin nasıl karşılanacağı büyük merak konusu.

Türkiye güzeli seçilen ve ayrıca oyuncu Amine Gülşe ile evlilik planlarının olduğu söylenirken Mesut Özil’in 6 milyon Euro’ya İstanbul’dan villa alacağı iddia edildi.

Özil’in İstanbul’a yerleşme planlarının olduğunu öğrenen Fenerbahçe yönetimi yıldız futbolcu için yıldızlarını satarak transfer için 35 milyon Euro ayıracağı iddialar arasında.

İngiliz ekibi Arsenal ile sözleşmesi 2018’de bitecek olan Özil, henüz yeni kontrata imza atmadı. Taraftarı da olduğu Sarı-lacivertliler’e gelmesi konusunda yönetimin tüm imkanlarını seferber etmeye hazır olduğu öğrenildi. Takımdan ayrılması gündemde olan Robin van Persie ve Simon Kjaer’in gitmeleri halinde elde edilecek maddi gelirin, Mesut’un transferinde kullanılması yüksek ihtimal. Ancak Fenerbahçe’nin kurmayları, hem Mesut hem de bu iki oyuncunun geleceğiyle ilgili sezon sonunu bekliyor.