DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Neredeyse Ekrandan Oluşan Telefonun Stokları 10 Saniyede Eridi

Neredeyse Ekrandan Oluşan Telefonun Stokları 10 Saniyede Eridi

Yakında zamanda Türkiye pazarına da giriş yapan Xiaomi, yeni modeli neredeyse ekrandan oluşan Mi Mix’i satışa sundu.

Çin’in en büyük telefon üreticilerinden biri olan, yakında zamanda Türkiye pazarına da giriş yapan Xiaomi, yeni modeli neredeyse ekrandan oluşan Mi Mix’i satışa sundu.Xiaomi’nin Mi Mix modelinde kasa neredeyse yok gibi! Yüzde 91,3 ekran oranıyla tüm gözlerini üzerine toplayan telefon internet üzerinden satışa sunuldu.xiaomi-mi-mix-3İnternet sitesinde satışa ne kadar stokla sunulduğu bilinmeyen telefon 10 saniyede tükendi.Şirketin daha önce yaptığı açıklamaya göre Xiaımi Mi Mix, ayda 10.000 adet üretilecekti.

Xiaomi Mi Mix fiyatı

Xiaomi Mi Mix, diğer markalar gibi çeşitli varyasyonlarda satışa sunuldu. İki farklı özelliğe sahip olan Mi Mix’i isteyenler 4 GB RAM, 128 GB depolama alanı, diğer seçenekte ise 6 GB RAM, 256 GB depolama alanı mevcut.xiaomi-mi-mix-24 GB RAM’li model 590 dolar (yaklaşık 1800 Türk Lirası), 6 GB RAM’li model ise 740 Dolar (yaklaşık 2300 Türk Lirası)’na satışa sunuldu.xiaomi-mi-mix-1

Xiaomi Mi Mix özellikleri

Neredeyse tamamı ekrandan oluşan telefon şimdiye kadar alışıla gelmiş telefonlardan çok farklı bir görünüme sahip. Çinli şirket yeni modelinde metal veya plastik kullanmak yerine seramik kullanmayı tercih etmiş. Telefonun arka bölümü ve tuşları seramikten oluşuyor.Ayrıca GB RAM’li modelinin kamera ve parmak izin sensörünün etrafı 18 ayar altın kaplamayla yapılmış.