DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Facebook Messenger, merakla beklenen özelliğe kavuştu

Facebook Messenger, merakla beklenen özelliğe kavuştu

Facebook’un mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger’a yeni bir güncelleme geldi. Yeni güncelleme iOS ve Android’de kullanıma sunuldu. Facebook, WhatsApp ile birlikte geçtiğimiz günlerde Snapchat’i birebir kopyalayarak için Facebook Messenger için de hikaye özelliğini getirmişti. Bu durum kullanıcılar arasında pek de hoş karşılanmadı. Yeni güncellemeyle gelen özellik ise kullanıcıların hoşuna gidecek türden. Messenger’da yine bir uygulamadan esinlenildi

Facebook’un mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger’a yeni bir güncelleme geldi. Yeni güncelleme iOS ve Android’de kullanıma sunuldu.

Facebook, WhatsApp ile birlikte geçtiğimiz günlerde Snapchat’i birebir kopyalayarak için Facebook Messenger için de hikaye özelliğini getirmişti. Bu durum kullanıcılar arasında pek de hoş karşılanmadı. Yeni güncellemeyle gelen özellik ise kullanıcıların hoşuna gidecek türden.

Messenger’da yine bir uygulamadan esinlenildi

Yeni güncellemeyle sohbet çok daha keyifli hale gelecek. iMessage’dan esinlenerek tepki özelliği kullanıma sunuldu. İlk etapta iOS ve Android cihazlardaki uygulamaya gelen tepkiler özelliği sayesinde kullanıcılar gelen mesajlara emojiler ile tepkisini gösterebiliyor. Ancak şimdilik bu tepki seçeneği aşk, gülümseme, üzülme, sinirlenme, şaşırma, evet ve hayır seçenekleri ile kısıtlı.

 

Tahminlere göre bu özellik sevileceği için ilerleylen zamanlarda uygulamada yer alan tüm Sticker’lar tepki özelliğinde kullanılabilecek. Son olarak Tepkiler özelliğinin henüz Türkiye’de tam anlamıyla sunulmadığını OTA üzerinden kademeli olarak kullanıcılar ile buluşacağını belirtelim.