DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Türkiye’nin Finlandiya ve Moldova maçı aday kadrosu belli oldu

Türkiye’nin Finlandiya ve Moldova maçı aday kadrosu belli oldu

Türkiye, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde 24 Mart Cuma akşamı Finlandiya ile karşılaşacak. Bu önemli karşılaşmanın öncesinde Milli Takım’ın aday kadrosu açıkladı. FIFA’dan ceza alan Hakan Çalhanoğlu, sakatlıkları bulunun Burak Yılmaz ile Mehmet Batdal kadroda yer alamadı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Yalçın Ayhan, Bilal Başaçıkoğlu, Tolga Ciğerci’ye şans vermedi. Bu isimlerin yerine kadroya yeni oyuncular

Türkiye, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde 24 Mart Cuma akşamı Finlandiya ile karşılaşacak. Bu önemli karşılaşmanın öncesinde Milli Takım’ın aday kadrosu açıkladı.

FIFA’dan ceza alan Hakan Çalhanoğlu, sakatlıkları bulunun Burak Yılmaz ile Mehmet Batdal kadroda yer alamadı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Yalçın Ayhan, Bilal Başaçıkoğlu, Tolga Ciğerci’ye şans vermedi.

Bu isimlerin yerine kadroya yeni oyuncular dahil edildi. Hollanda ve Türkiye arasında bir seçim yapan Deniz Türüç’ün tercihi Türkiye’den yana oldu. Kadroya alınan Deniz Türüç, Serdar Gürler ve Güray Vural şans verilmesi halinde ilk kez Milli formayı giyecekler.

Açıklanan kadroda 4 Fenerbahçeli oyuncu bulunuyor. Beşiktaş ve Trabzonspor’dan 3 ve Galatasaray’dan ise 2 oyuncu kadroda kendine yer buldu. Anadolu ve Avrupa’dan gelen isimlerin sıklığı dikkat çekiyor.

Ukrayna maçında gördüğü kart sonrası cezalı duruma düşen Emre Mor, Kosova karşılaşmasını kaçırmıştı. Genç oyuncu Finlandiya karşısında şans verilmesi halinde sahada olacak.

Türkiye’nin aday kadrosu

Volkan Babacan, Cengiz Ünder (Medipol Başakşehir), Onur Recep Kıvrak, Okay Yokuşlu, Olcay Şahan (Trabzonspor), Harun Tekin (Bursaspor), Ahmet Yılmaz Çalık, Selçuk İnan (Galatasaray), Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, İsmail Köybaşı, Volkan Şen (Fenerbahçe), Gökhan Gönül, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun (Beşiktaş), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Arda Turan (Barcelona), Güray Vural, Deniz Türüç (Kayserispor), Emre Çolak (Deportivo La Coruna), Serdar Gürler (Gençlerbirliği), Emre Mor (Borussia Dortmund), Yunus Mallı (Wolfsburg), Enes Ünal (Twente)