DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
‘Ailemi özledim’ diye ağlayan Yattara fena yakalandı

‘Ailemi özledim’ diye ağlayan Yattara fena yakalandı

Survivor 2016 yarışmasıyla popülerliğini arttıran İbrahim Yattara, geçtiğimiz akşam bir mekanda iki bayanla sabaha kadar eğlendi.
2003-2011 yılları arasında Trabzonspor’da forma giyen Türk futbol tarihinin önemli isimlerinden İbrahim Yattara popüleriğini Survivor 2016 yarışmasıyla katladı.
Survivor 2016’da iletişim ödüllerinde sürekli ailesiyle konuşan ve telefonda sürekli ağlayan Yattara geçtiğimiz akşam fena yakalandı. Yattara önceki gün erkek arkadaşlarıyla eğlenmek için Reina’ya geldi. Plaj kıyafetleriyle eğlenmeyi tercih eden Yattara alkolün sınırını aştı ve sabahın ilk ışıklarına kadar mekanda eğlendi. Popülerliğini katlayan eski futbolcu kadınların ilgi odağı oldu.

TAKSİDEN İNDİ KOŞMAYA BAŞLADI

Sabah saatlerinde mekandan iki güzelle ayrılan Yattara’nın çapkınlık turu komedi filmlerinden farksızdı. Muhabirleri farketmeyen iki güzelle taksiye binen Yattara, flaşlar patlayınca “ışık görmüş tavşan” gibi kalakaldı. Panikleyen Yattara taksiden indi ve koşmaya başladı. Yattara’nın bu hallerini görenler kendini gülmekten alamadı.
yattara yakalandi
KENDİSİNİ YERLERE ATMIŞTI
Survivor’da kazandıkları iletişim ödülü sonrası ailesiyle görüşen ve hıçkıra hıçkara ağlayan Yattara’yı Atakan sakinleştirmişti. “Çok mutluyum” diyerek ağlayan Yattara’nın arkadaşları yanına gelmiş ve büyük destek sağlamışlardı. Yattara’nın çapkınlık turunu gören hayranları büyük şaşkınlık yaşadı.
ÇOK FAZLA ALDATMA HABERLERİ ÇIKIYOR
Survivor’dan sonra ismi sık sık başka kadınlarla anılan Yattara, Aminata Pendessa ile evli ve iki çocukları var.  Türkiye’de çıkan aldatma haberleri sonrası evliliği bir çok kez sarsılan Yattara, çıkan haberlere rağmen karısı ile barışmıştı. Bu haberlerden sonra Yattara’nın eşinin ne yapacağı merak ediliyor.
Yattara, Survivor 2016’dan elenmesinin ertesi günü Asmalımescit Tren Pera adı gece kulübünde yarışma arkadaşı olan Ebru Öztürk ile eğlenirken görüntülenmişt