DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
AVM’nin üzerine yolcu uçağı düştü! Çok sayıda…

AVM’nin üzerine yolcu uçağı düştü! Çok sayıda…

Avustralya’da feci bir kaza yaşandı. AVM’nin üzerine yolcu uçağı düştü ve uçakta bulunan 5 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.Avustralya’nın Melbourne kentinde meydana gelen korkunç kaza büyük bir korku yaşattı. King Air’e ait olan çift motorlu Beechcraft B200 tipi küçük yolcu uçağı bölgede bulunan bir alışveriş merkezinin üzerine düştü. Yolcu uçağının motor arızası nedeni ile düştüğü tespit

Avustralya’da feci bir kaza yaşandı. AVM’nin üzerine yolcu uçağı düştü ve uçakta bulunan 5 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.Avustralya’nın Melbourne kentinde meydana gelen korkunç kaza büyük bir korku yaşattı. King Air’e ait olan çift motorlu Beechcraft B200 tipi küçük yolcu uçağı bölgede bulunan bir alışveriş merkezinin üzerine düştü. Yolcu uçağının motor arızası nedeni ile düştüğü tespit edildi. Yapılan ilk belirlemelere göre uçaktan bulunan 5 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

AVM’nin üzerine yolcu uçağı düştü : 5 ölü

Essendon Havaalanı’ndan kalkıp Tazmanya’daki Kral Adası’na gitmek için uçuşa geçen uçağın motor arızasından dolayı düştüğü açıklandı. Essendon Havaalanı’ndan genellikle Charter seferleri yapan küçük uçaklar kullanılıyordu. Motor arızası nedeni ile pilotun kontrolünden çıkan uçak, Avustralya’nın Melbourne kenti yakınlarında bulunan bir alışveriş merkezinin üzerine düştü. Kazanın hemen ardından olay yerine gelen yetkililer ilk incelemeleri yaptı. İncelemelerin sonrasında yapılan açıklamada ise AVM’de çalışan kişiler ve müşterilerin zarar görmediğini fakat uçaktaki 5 kişinin hayatını kaybettiği ifade edildi.