DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Beşiktaş galibiyet serisini Konyaspor karşısında sürdürdü

Beşiktaş galibiyet serisini Konyaspor karşısında sürdürdü

Spor Toto Süper Lig 19. hafta kapanış maçında Beşiktaş, Atiker Konyaspor’u ağırladı. Atiker Konyaspor engelini 5-1 gibi net bir skorla aşan Kara Kartal galibiyet serisini 4 maça çıkardı.Maça baskılı bir oyunla başlayan Siyah-beyazlılar bunun meyvesini 9. dakikada Talisca’nın asistinde Ryan Babel’in ayağından gelen golle aldı ve 1-0 öne geçti.Ev sahibi ekip gelen golün ardından vitesi

Spor Toto Süper Lig 19. hafta kapanış maçında Beşiktaş, Atiker Konyaspor’u ağırladı. Atiker Konyaspor engelini 5-1 gibi net bir skorla aşan Kara Kartal galibiyet serisini 4 maça çıkardı.Maça baskılı bir oyunla başlayan Siyah-beyazlılar bunun meyvesini 9. dakikada Talisca’nın asistinde Ryan Babel’in ayağından gelen golle aldı ve 1-0 öne geçti.Ev sahibi ekip gelen golün ardından vitesi düşürse de bir süre sonra baskılı oyununa kaldığı yerden devam etti. Kartal’ı rahatlatan ikinci golü 28. dakikada Oğuzhan Özyakup kaydetti. Beşiktaş’ın etkili bir oyun sergilediği ilk yarı 2-0 sona erdi.Beşiktaş’ın ilk yarıdaki oyununu ikinci yarıya da taşıdı. 50. dakikada durumu 3-0’a getiren Cenk Tosun maça damga vurdu. Milli futbolcu bu golün ardından 56 ve 83. dakikalarda biri penaltıdan olmak üzere 2 gol daha kaydederek skoru 5-1’e taşıdı ve hat-trick yapmayı başardı.Atiker Konyaspor’un maçtaki tek golü 63. dakikada Zoran Tosic’in topu kendi kalesine göndermesiyle geldi. Böylece mücadele Beşiktaş’ın 5-1 galibiyetiyle sonuçlandı.

Kartal lider durumda

Karşılaşmanın öncesinde maç eksiğiyle 42 puandaki Medipol Başakşehir’in 1 puan gerisinde bulunan Kartal, Atiker Konyaspor’u 5-1 mağlup ederek puanını 44’e yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

Galibiyet serisi devam etti

Son olarak 17 Aralık tarihinde Kasımpaşa karşısında karşısında sahadan yenik ayrılan Beşiktaş, bu tarihten itibaren oynadığı Gaziantepspor, Osmanlıspor ve Aytemiz Alanyaspor maçlarından galibiyetle ayrılmıştı. Bunlara bugün oynanan Atiker Konyaspor maçı da eklendi ve böylece yenilmezlik serisi 4 maça çıktı.