DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Binali Yıldırım referandum için Almanya’ya gidiyor

Binali Yıldırım referandum için Almanya’ya gidiyor

Başbakan Binali Yıldırım 16 Nisan’da yapılacak olan tarihi anayasa referandumu için mitinglere başladı. 18 Şubat’ta ise Binali Yıldırım referandum için Almanya’ya gidiyor.Binali Yıldırım 18 Şubat tarihinde Avrupa’daki Türk vatandaşlarına seslenmek için Almanya’ya gidiyor. Miting Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletine bağlı Oberhausen kentindeki Oberhausen Arena’da gerçekleşecek. “Memleket Sevdalıları Evet Diyor” adlı mitinge 15 bin civarında Türkün katılması bekleniyor. Binali Yıldırım

Başbakan Binali Yıldırım 16 Nisan’da yapılacak olan tarihi anayasa referandumu için mitinglere başladı. 18 Şubat’ta ise Binali Yıldırım referandum için Almanya’ya gidiyor.Binali Yıldırım 18 Şubat tarihinde Avrupa’daki Türk vatandaşlarına seslenmek için Almanya’ya gidiyor. Miting Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletine bağlı Oberhausen kentindeki Oberhausen Arena’da gerçekleşecek. “Memleket Sevdalıları Evet Diyor” adlı mitinge 15 bin civarında Türkün katılması bekleniyor.

Binali Yıldırım referandum için Almanya’ya gidiyor

Binali Yıldırım’ın Almanya ziyaretini Avrupa TürkDemokratlar Birliği (UETD) Genel Sekreteri Bülent Bilgi duyurdu. Duyurusunda Yıldırım’ın 18 Şubat’ta Almanya’ya geleceğini ve Almanya’da yaşayan Türkler ile buluşacağını ifade etti. Bülent Bilgi miting için seçilen Oberhausen kentinin çok sayıda Türk’ün yaşaması ve diğer Avrupa ülkelerinden gelen vatandaşların rahatlıkla ulaşılabileceği yer olduğunun altını çizdi. Miting için Avrupa’nın bir çok kentinden organizasyon yaptıklarını söyledi.Oberhausen Arena Kapalı Spor Salonu’nun 15 bin kişilik kapasitesi bulunuyor. Binali Yıldırım burada toplanan Avrupalı Türklerden, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için ‘EVET’ oyu isteyecek.