DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bu hafta vizyona girecek filmler (14.10.2016)

Bu hafta vizyona girecek filmler (14.10.2016)

14 Ekim Cuma günü hangi filmler vizyona giriyor? İşte aralarında komedi, korku ve daha birçok türde film olan vizyona girecekler listesi…

İşte 14 Ekim Cuma günü vizyona girecek filmler… 

  1. Cehennem (Inferno)

Ron Howard’ın yönetmenliğini yaptığı Cehennem filminde Tom Hanks ,  Ben Foster ,  Omar Sy ,  Irfan Khan , Felicity Jones gibi isimler yer almaktadır. Filmde, çılgın bir adam dünyaya insanlığı yok edecek bir virüsü yaymak üzereyken Ünlü semboloji uzmanı Robert Langdon (Tom Hanks), ona engel olmaya çalışır ve bir yandanda kendisini hedef alan kişilerden kaçmak için uğraşır.2. Demir YumrukYönetmenliğini Jonathan Jakubowicz’n yaptığı ‘Demir Yumruk’ filminde Edgar Ramirez ,  Robert De Niro ,  Usher Raymond , Jurnee Smollett-Bell ,  Ana De Armas gibi isimler görülmektedir. Filmde, 16 yaşındaki Panamalı boksör Roberto Duran’ının hayat hikayesini anlatmaktadır.3.Yolsuzluklar ÇetesiYönetmenliğini Ali Ayyıldız’ın yaptığı ‘Yolsuzluklar Çetesi’ filminde Osman Sonant ,  Beyti Engin ,  Kadir Çöpdemir ,  Pascal Nouma ,  Özge Sezince gibi isimler yer alamktadır. Hemen herkese borçlanarak mahallelerine bir büfe açmayı başaran Fiko ile Kamil, Rıfat’ın borç senedinin erkene çekmesiyle oldukça zor durumda kalır.4.Seni Seven ÖlsünCem Tabak’ın yönetmenliğini yaptığı ‘Seni Seven Ölsün’ filminde Alper Saldıran ,  Hüseyin Avni Danyal ,  Fulya Zenginer , Durul Bazan ,  Ruhi Sarı gibi isimler yer almaktadır. Geçmişten bu yana birbirini severek kavuşanların bir türlü muratlarına eremediği bir köyde yaşayan düşman ailelerin iki çocuklarının hikayesini anlatıyor.5.Berzah: Cin AlemiAhmet Can Kasap’ın yönetmenliğini yaptığı filmde, Ufuk Kaplan ,  Nilüfer Aydan ,  Berna Üçkaleler ,  Alp Akar,  Oğuz Okul gibi isimler yer almaktadır. Mete’e musallat olan bazı varlıklar sadece onu değil tüm aileyi rahatsız etmektedir.

6.Oğlan Bizim Kızım Bizim

Yönetmenliğini Semra Dündar’ın yaptığı ‘Oğlan Bizim Kız Bizim’ filminde Aras Aydın,  Melis Babadağ ,  Bala Atabek ,  Emrah Şahan ,  Mustafa Şen gibi isimler yer almaktadır. Sevgilisinden bir türü evlilik teklifi alamayan Zeynep, Antalya’da kazandığı tatile gider ve orada tanıştığı Barış ile sürekli kavga ederek iletişim kurmaya başlar. Ne var ki bu kavgalar aralarında duygusal bir bağ oluşturur.7. Ansızın (Auf Einmal)Yönetmenliğini Aslı Özge’nin yaptığı ‘Ansızın’ filminde Julia Jentsch ,  Sebastian Hülk ,  Hanns Zischler ,  Atef Vogel ,  Sascha Alexander Gersak gibi isimler yer almaktadır. Filmde, kişinin bir takım korkularıyla karşı karşıya kalmasıyla sorgulamaya girmesini anlatmakta.