DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Canlı yayında intihar eden Jay Bowdy kimdir?

Canlı yayında intihar eden Jay Bowdy kimdir?

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu Facebook’ta, profilinden canlı yayın başlatan 33 yaşındaki ünlü aktör Frederick Jay Bowdy intihar etti. Canlı yayına tanıklık edenlerin yaptığı ihbara göre polis ekipleri Bowdy’in arabasına gitti ancak ünlü aktörün hayatını kaybettiği belirlendi. CİNSEL SALDIRI SUÇLAMASIYLA GÖZALTINA ALINMIŞTI Canlı yayında yaşamına son veren Bowdy, geçtiğimiz hafta cinsel saldırı suçlamasıyla

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu Facebook’ta, profilinden canlı yayın başlatan 33 yaşındaki ünlü aktör Frederick Jay Bowdy intihar etti. Canlı yayına tanıklık edenlerin yaptığı ihbara göre polis ekipleri Bowdy’in arabasına gitti ancak ünlü aktörün hayatını kaybettiği belirlendi.

CİNSEL SALDIRI SUÇLAMASIYLA GÖZALTINA ALINMIŞTI

Canlı yayında yaşamına son veren Bowdy, geçtiğimiz hafta cinsel saldırı suçlamasıyla gözaltına alınmış, 100 bin dolar kefalet ödeyerek serbest bırakılmıştı. Jay BowdyBowdy’in intihar görüntülerini kaldıran Facebook, “İnsanları Facebook’ta güvende tutmak konusunda sorumluluklarımızı kabul ediyoruz ve sıkıntıda olan insanlara yardım etmek için dünya çapında birçok organizasyonla çalışıyoruz.” şeklinde bir açıklama yayınladı.

JAY BOWDY KİMDİR?

26 Ağustos 1983 yılında Teksas’da dünyaya gelen Frederick Jay Bowdy, West Georgia Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra, eğitimine Texas Üniversitesi’nde devam etti. Basketbolla ilgilenen aktör, Texas Üniversitesi’ne gittiği dönemde sakatlık geçirdi.Basketboldan uzaklaşmak zorunda kalan aktör, 2014 yılında Fred Tie ile tanıştı ve kısa filmlerde rol almaya başladı. 15’in üzerinde projede rol alan Bowdy, bir çok tv dizileri ve reality show programlarında yer aldı.