DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Cesur ve Güzel dizisindeki hata yok artık dedirtti

Cesur ve Güzel dizisindeki hata yok artık dedirtti

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün‘ün paylaştığı, Star TV‘nin yeni sezonda en başarılı dizileri arasına adını yazıran Cesur ve Güzel’de yapılan hata yok artık dedirtmeyi başardı.Hemen hemen her dizide devamlılık hatası yapılıyor ancak bu sefer yapılan hata diğerlerinden biraz farklı. Diziyi takip edenler 9. bölümde Cesur ve Sühan’ın yaptığı kazayı izlemişlerdir.Hata tam bu sahnede yapılıyor.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün‘ün paylaştığı, Star TV‘nin yeni sezonda en başarılı dizileri arasına adını yazıran Cesur ve Güzel’de yapılan hata yok artık dedirtmeyi başardı.Hemen hemen her dizide devamlılık hatası yapılıyor ancak bu sefer yapılan hata diğerlerinden biraz farklı. Diziyi takip edenler 9. bölümde Cesur ve Sühan’ın yaptığı kazayı izlemişlerdir.Hata tam bu sahnede yapılıyor. Öyle gözle görülmeyecek bir hata da değil. İzleyicilerin gözüne soka soka yapılan bir hata.

CESUR VE GÜZEL KAZA SAHNESİNDE NELER OLDU?

Tahsin Korludağ, Cesur’dan kurtulmak için arabasının frenlerini bozdu. Ancak hesap edemediği bir şey vardı. Cesur’un yanına kızı Sühan’da vardı. İkili yolda ilerlerken Sühan arabadan inmek ister. Cesur arabayı durdurmak için frene bastığına frenlerin çalışmadığını görür. Fren çalışmıyor, yol boş, Cesur’da bir panik, arabanın takla atması için hazırlanmış yapay tümseğe doğru ilerliyor. Bu arada yolun devamı rampa. Neyse, araç tam takla attığı sırada ne görelim. Yeşilçam filmlerinde kullanılan oyuncaklardan beter farklı bir araba.Aracın takla attığı sahnede başka araç kullanılması sosyal medyada tepkilere yol açtı.

Cesur ve Güzel
Cesur ve Güzel dizisinin 9. bölümünde, Cesur ve Sühan’ın kaza yaptığı araç sahnesindeki hata