DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Çukur dizisindeki o dövme ne anlama geliyor?

Çukur dizisindeki o dövme ne anlama geliyor?

Show TV ekranlarına bomba gibi düşen dizi Çukur günden güne reytinglerde üst sıralara yerleşmeye başladı. Peki Çukur dizisindeki o dövme ne anlama geliyor? Tüm izleyiciler tarafından merak edilen bu dövme ile ilgili ilk yorum Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu’ndan geldi. Son günlerde gündemi oldukça meşgul eden dövmenin sırrını araştırdı ve okuyucuları ile paylaştı. İşte o dövmenin

Show TV ekranlarına bomba gibi düşen dizi Çukur günden güne reytinglerde üst sıralara yerleşmeye başladı. Peki Çukur dizisindeki o dövme ne anlama geliyor?

Tüm izleyiciler tarafından merak edilen bu dövme ile ilgili ilk yorum Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu’ndan geldi. Son günlerde gündemi oldukça meşgul eden dövmenin sırrını araştırdı ve okuyucuları ile paylaştı. İşte o dövmenin anlamı..

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş gibi güçlü isimlerin paylaştığı dizi Pazartesi günlerine damga vurdu. İlk bölümünden bu yana izlenme rekorları kırıyor. Hatta Pazartesi günlerinin tek sahibi Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Söz’ü bile gelecek günlerde gölgesinde bırakacak gibi görünüyor. Çukur dizisini internetten canlı izlemek için SHOW TV CANLI İZLE adresini ziyaret edebilirsiniz.

Gelelim Çukur dizisindeki o dövmenin anlamına…

Çukur dizisinin ilk bölümden beri dikkat çeken üçgen ve noktalardan oluşan dövmenin sırrı ne?  İşte Milliyet yazarı Sina Koloğlu’nun o yazısı;

Çukur dizisindeki o dövme ne anlama geliyor?

“‘Çukur’ dizisinin ilk iki bölümünde yer alan üçgen ve noktalardan oluşan dövme, izleyicide merak uyandırdı. Dövmecilerin vazgeçilmezi olacak gibi. Dizilerin ‘giyim kuşam ve aksesuar’ hikayeleri vardır. Bunlar izlenmeyi sağlayan unsurlardır. Dövme akıllı bir yöntem olmuş. Her dövme iş yapmaz tabii ki. Öyle olsaydı, diziler dövmeden geçilmezdi.

‘Çukur’un dövme sırrı nedir, nasıl keşfedildi?’ soruşturdum.
İşaretin bir anlamı var ama henüz anlatılmadı. Peki ne zaman anlatılacak?
Senaryosu hazır, sadece o yer bekleniyormuş. Hangi bölüm? Hep beraber merak edelim, tüm mahalleli de hatta Vartolu Sadettin de bile var. Peki bu dövme nereden çıktı?

Senaryo ekibi, toplantıların birinde konuşurken akıllarına bir sembol fikri gelmiş. Onun üzerine de çeşitlemeler yapılmış. Hem yapması kolay olsun, dolayısıyla herkes çizebilsin hem de akılda kalıcı olsun ve sembollerin anlamı olsun demişler. Sembollerde iki ayrı anlam dizgesi varmış. Üst ve alt başka bir şeyi anlatıyor, üç nokta farklı bir şeyi. Hepsi ‘Çukur’la ilgili. Dediğim gibi hikayesi anlatılacak. Siz hâlâ dövmeyi yaptırmadınız mı?