DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Erdoğan, köpeklerle saldıran Hollanda polisine ateş püskürdü!

Erdoğan, köpeklerle saldıran Hollanda polisine ateş püskürdü!

Dün Hollanda ile yaşanan krizin ardından Türkiye’ye destek vermek için sokaklara dökülen kalabalığa polis müdahale etti. Erdoğan, köpeklerle saldıran Hollanda polisine ateş püskürdü. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul’da katıldığı toplantıda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Dün gece Türkiye’ye ve bakan Bakan Fatma Betül Sayan Kaya’ya destek vermek için sokağa dökülen kalabalığı yapılan eziyete de değindi.

Dün Hollanda ile yaşanan krizin ardından Türkiye’ye destek vermek için sokaklara dökülen kalabalığa polis müdahale etti. Erdoğan, köpeklerle saldıran Hollanda polisine ateş püskürdü.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul’da katıldığı toplantıda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Dün gece Türkiye’ye ve bakan Bakan Fatma Betül Sayan Kaya’ya destek vermek için sokağa dökülen kalabalığı yapılan eziyete de değindi. Recep Tayyip Erdoğan, “Benim bakanıma edep dışı davranışı yapanlar bunun bedelini ödeyecek. Vatandaşlarımın üzerine köpekleri sürenler bedelini ödeyecek.” sözleri ile ateş püskürdü.

Erdoğan, Hollanda polisine ateş püskürdü!

Dün Hollanda ile yaşanan krizin ardından Türkiye'ye destek vermek için sokaklara dökülen kalabalığa polis müdahale etti. Erdoğan, köpeklerle saldıran Hollanda polisine ateş püskürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bunun yanı sıra 15 Mart 2017 Çarşamba tarihinde Hollanda’da yapılacak olan seçimle ilgili de konuştu. Erdoğan, “Çarşamba günü Hollanda’da yapılacak seçimden sonra, öncesinde, sonrasında, gerekli değerlendirmeleri yapacağız ve nasıl bir tavır takınacağımızı ortaya koyacağız. Çünkü bu cevapsız bırakılamaz.” dedi.