DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fenerbahçe – Krasnodar maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Fenerbahçe – Krasnodar maçı ne zaman ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Fenerbahçe, ilk maçta 1-0 kaybettiği Krasnodar ile karşılaşacak. Mücadele ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak. Fenerbahçe – Krasnodar maçı hangi kanalda? Fenerbahçe ilk maçta 3. dakikada yediği golle sahadan 1-0 yenik ayrılmıştı. Sarı lacivertliler bu maçın rövanşını 22 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00’de Ülker Stadyumu’nda oynayacak. Karşılaşma Tivibu

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Fenerbahçe, ilk maçta 1-0 kaybettiği Krasnodar ile karşılaşacak. Mücadele ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak.

Fenerbahçe – Krasnodar maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe ilk maçta 3. dakikada yediği golle sahadan 1-0 yenik ayrılmıştı. Sarı lacivertliler bu maçın rövanşını 22 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00’de Ülker Stadyumu’nda oynayacak. Karşılaşma Tivibu Spor 2’den şifreli olarak izleyicilerle buluşacak.

Taraftar Fenerbahçe’ye tepkili

Son dönemde alınan kötü sonuçlar nedeniyle sabrı taşan taraftarlar başta Aziz Yıldırım olmak üzere yönetime ve futbolculara büyük tepki gösterdi. Bu nedenle önemli karşılaşmaya ilginin çok fazla olmaması bekleniyor.Sarı lacivertliler bu maç taraftarla barışma maçı olarak görüyor. Takım Krasnodar’ı mağlup ederek taraftarın gönlünü almayı hedefliyor.

Fenerbahçe turu nasıl geçer?

Temsilcimiz ilk maçın sonunda avantajı rakibine kaptırdı. Sahadan 1-0 galip ayrılan Krasnodar rövanş için elini güçlendirdi. Ancak Fenerbahçe’nin şansı hala devam ediyor. Sarı lacivertliler iki farklı her türlü skorda tur atlayan taraf olacak. 90 dakika 1-0 sona erer ise karşılaşma uzatmalara gidecek. Krasnodar, gol attığı tüm tek farklı yenilgilerde ise turlayan taraf olacak.

Muhtemel 11’ler

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Martin Skrtel, Simon Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Jeremain Lens, Alper Potuk, Moussa SowKrasnodar: Stanislav Kritsyuk, Naldo, Aleksandr Martinovich, Cristian Ramirez, Vitali Kaleshin, Yuri Gazinskiy, Vyachaslev Podberezkin, Viktor Claesson, Charles Kabore, Wanderson, Fedor Smolov