DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Gizem Karaca, Kara Sevda’ya dahil oldu! | Nihan ve Kemal’in arası açılacak mı?

Gizem Karaca, Kara Sevda’ya dahil oldu! | Nihan ve Kemal’in arası açılacak mı?

Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile göz dolduran oyuncu Gizem Karaca, Kara Sevda’ya dahil oldu. Onun gelişi Nihan ve Kemal’in arasını açacak mı? İçimdeki Fırtına dizisinin bitmesi ile Gizem Karaca büyük bir boşluğa düşmüştü. Dizinin  hemen bitişinin ardından Kara Sevda kadrosuna katılan güzel oyuncu hayranlarını sevindirdi. Gizem Karaca, Kara Sevda setinden ilk fotoğrafını paylaştı. Gizem Karaca,

Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile göz dolduran oyuncu Gizem Karaca, Kara Sevda’ya dahil oldu. Onun gelişi Nihan ve Kemal’in arasını açacak mı?

İçimdeki Fırtına dizisinin bitmesi ile Gizem Karaca büyük bir boşluğa düşmüştü. Dizinin  hemen bitişinin ardından Kara Sevda kadrosuna katılan güzel oyuncu hayranlarını sevindirdi. Gizem Karaca, Kara Sevda setinden ilk fotoğrafını paylaştı.

Gizem Karaca, Kara Sevda’ya dahil oldu!

Gizem Karaca, Kara Sevda'ya dahil oldu!

İnstagram hesabından paylaştığı fotoğrafta köpeği Kiko ile poz verdi. Fotoğraf ın altına da “Nefesinizi boşa harcamayın. Kiko sette, çalışkandır benim oğlum” notunu yazdı.

Güzel oyuncu Gizem Karaca’nın son rol aldığı Star Tv’de yayınlanan İçimdeki Fırtına dizisi çok fazla dayanamamıştı. Ve 6. bölümü ile ekranlara veda etti.

İçimdeki Fırtına dizisinde rol alan oyuncular;

Yusuf Çim (Emre Bademli)

Gizem Karaca (Deniz Kara)

Merve Boluğur (Ezgi Kara)

Burak Yamantürk (Fırat Ateş Hazar)

Hatice Aslan (Perihan Bademli)

Levent Can (Selim Kara)

Mehmet Özgür (Galip Erbal)

Tarık Papuççuoğlu (Nusret Deran)