DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Google 2016 yılında en çok aranan kelimeleri yayınladı

Google 2016 yılında en çok aranan kelimeleri yayınladı

Google tarafından her yıl hazırlanan en çok aranan kelimeler yayınlandı. 2016 yılında en çok hangi kelimeler aratıldı? İşte 2016 yılında Google’da aranan kelimeler:

Google 2016 yılında tren olan aramaları yayınladı. 5 farklı kategori altında yayınlanan tren aramaların başında Türkiye’de Yükselen Genel Aramalara yer verildi. Genel Aramalar kategorisinde ilk sırada EBA – Eğitim Bilişim Ağı yer alırken ikinci sırada Pokemon GO yer aldı.“Türkiye’de Yükselen Aramalar – İsimler” kategorisinde birinci sırada 2016 yılında büyük bir çıkış yakalayan Aleyna Tilki,  ikinci sırada 2016 yılında kaybettiğimiz usta sanatçı Oya Aydoğan yer alıyor. Liste, Mustafa Koç, Tarık Akan, Emre Mor, Muhammed Ali, Koray Avcı, Neslihan Atagül,Barış Arduç, Kemal Doğulu kelimeleriyle devam ediyor.Türkiye’de Yükselen Arama – Yemek Tarifleri kategorisinde birinci sırada Trileçe tatlısı, ikinci sırada ise Mücver yer aldı.Nasıl Yapılır? kategorisi altında gelen aramaların başında Slime yer alırken, ikinci sırada KPSS Başvurusu, üçüncü sırada ise Tanka Nasıl Çıkılır? kelimesi yer alıyor.Nedir? kategorisi altında gelen arama kelimelerinde ilk sırada Artık Yıl kelimesi yer alırken liste, Güneş Tutulması, Dünya Kadınlar Günü, OHAL, Saat Farkı, Güneş Tutulması kelimeleriyle devam etti.Türkiye’de Yükselen Genel Aramalar1 – EBA – Eğitim Bilişim Ağı2 – Pokemon GO3 – Darbe4 – Altın Fiyatları5 – Olimpiyatlar6 – Avrupa Şampiyonası7 – Kısmetse Olur8 – Takdir/Teşekkür Hesaplama9 – Dolar Kuru10- KPSS BaşvurusuTürkiye’de Yükselen Aramalar – İsimler1 – Aleyna Tilki2 – Oya Aydoğan3 – Mustafa Koç4 – Tarık Akan5 – Emre Mor6 – Muhammed Ali7 – Koray Avcı8 – Neslihan Atagül9 – Barış Arduç10- Kemal DoğuluTürkiye’de Yükselen Arama – Yemek Tarifleri1 – Trileçe2 – Mücver3 – İstiridye Mantarı4 – Magnolia5 – Lazanya6 – Milkshake7 – Chia Tohumu Tatlı8 – Farklı Kahvaltı9 – Mozaik Pasta10- Biber DolmasıNasıl Yapılır?SlimeKPSS BaşvurusuTanka Nasıl Çıkılır?Orkide BakımıCirit Nasıl Oynanır?Migren TedavisiNedir?Artık YılGüneş TutulmasıDünya Kadınlar GünüOHALSaat Farkı

Google Trend nedir? Nasıl kullanılır?

Google’ın her ay ve her yıl açıkladığı trend kelimeleri günlük ve anlık olarak takip etmekte mümkün. Peki nedir bu Google Trend? Google Trend, Google tarafından webmasterlara sunulan bir arama servisidir. Google Trends üzerinden hangi kelimelerin ne sıklıkla hangi coğrafyalarda ve hangi tarihlerde arandığını kolay bir yolla istatistiğe döken sistemdir.Google Trends’i genelde site sahipleri kullanmaktadırlar.