DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Hamit Altıntop 6 yıl sonra Bundesliga’da sahne aldı

Hamit Altıntop 6 yıl sonra Bundesliga’da sahne aldı

Devre arasında Galatasaray ile yollarını ayıran Hamit Altıntop, Darmstadt 98’e transfer olmuştu. Milli futbolcu bugün Bundesliga’da bu sezon ikinci kez forma giydi. Darmstadt 98’in 2-1 kazandığı Borussia Dortmund karşılaşmasına etkili bir oyun sergileyen Altıntop, haftanın futbolcusu olmayı başardı.Geçmiş dönemde Schalke 04 ve Bayern Münih formaları giyen milli futbolcu 2011 yılında Bayern Münih’ten Real Madrid’e transfer olarak büyük

Devre arasında Galatasaray ile yollarını ayıran Hamit Altıntop, Darmstadt 98’e transfer olmuştu. Milli futbolcu bugün Bundesliga’da bu sezon ikinci kez forma giydi. Darmstadt 98’in 2-1 kazandığı Borussia Dortmund karşılaşmasına etkili bir oyun sergileyen Altıntop, haftanın futbolcusu olmayı başardı.Geçmiş dönemde Schalke 04 ve Bayern Münih formaları giyen milli futbolcu 2011 yılında Bayern Münih’ten Real Madrid’e transfer olarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Hamit Altıntop aradan geçen 6 yılın ardından yine bir Bundesliga ekibi olan Darmstadt 98 forması giymeye başladı.Hamit Altıntop, geçen hafta Eintracht Frankfurt ile oynanan maçın son anlarında oyuna dahil olmuştu. Bugün oynanan Borussia Dortmund maçına ilk 11’de başlayan futbolcu 90 dakika sahada kaldı.Hamit Altıntop’un Borussia Dortmund karşısında ortaya koyduğu oyun büyük beğeni topladı. Bu oyun milli futbolcuyu haftanın oyuncusu olmayı başardı.

Darmtstadt 98, Borussia Dortmund’u 2-1 mağlup etti

Bundesliga’nın 20. haftasında Darmstadt 98 ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Darmstadt 98’i galibiyete taşıyan goller 21. dakikada Terrence Boyd ve 67. dakikada Antonio Colak ile geldi. Borussia Dortmund’un tek golünü 44. dakikada Raphael Guerreiro attı.Milli futbolcular Emre Mor 62 dakika ve Hamit Altıntop 90 dakika forma giydi.Bundesliga’daki 3. galibiyetini elde eden Darmstadt 98, puanını 12’ye yükselterek son sırada olsa da ligde kalmak ya da Play-out oynamak adına iddiasını sürdürdü. Borussia Dortmund ise 4. mağlubiyetini alarak 34 olan puanını yükseltemedi ve zirveden 15 puan gerisinde 4. sırada yer aldı.